Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 54959
Bijdrager Hans Michels
Jaar: 1968
Locatie 1.: Buiten Eindhoven Onderwerp.: Muziek & Zang |Bands / Orkesten |Meet Fashion

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Meet Fashion

Beschrijving Het origineel van deze foto duikt eind 2023 op in de enorme stapels die Frans Dekkers in huis heeft. Frans en ik kregen het niet voor elkaar met zekerheid te bepalen wie het waren. Via een leuke omweg zijn medio juni de antwoorden gekomen. Jaap van Wageningen van The Gunners (zie foto 54116) zag een vraag over deze foto. Hij verrichte speurwerk en stuurde een mail aan Paul Reekers, onder meer van The Valiants (zie foto's 17674 en 17675). Paul stuurde Jaap de onderstaande gegevens, die vervolgens naar de redactie werden doorgestuurd.

Paul schrijft: "De foto dateert denk ik uit 1968, en is gemaakt in Oirschot bij Broer Bogaart thuis. Van links naar rechts zijn het Hessel van Bree (piano), Broer Bogaart (drums), Wil Smit (zang en gitaar), Ed Verstappen (gitaar) en Paul Reekers (bas). We noemden ons toen ook weer Meet Fashion (als ik me goed herinner)." 

Nog wat aanvullende gegevens. De echte naam van Broer Bogaart was Broer van den Bogaart. Hij werd geboren in 1945 en overleed in 2019. Hij speelde ook in Dirty Underwear en de Mr. Albert's Show. Ed Verstappen speelt nog steeds en treedt af en toe ook op. Samen met Wil Smit speelde hij eerder in Eddy and his Explosions (zie foto 53606).
Geplaatst op 05-07-2024
Email bijdrager img