Fotonr.: 53122
Bijdrager ben simmelink
Jaar: 2012
Locatie 1.:Tongelre |311 Villapark |Havenhoofd
Onderwerp.: Kunst / Kunstwerken / Kunstmonumenten |Kunstobjecten |Overige Kunstobjecten
Onderwerp 2: Water |Kanalen / Rivieren / Beken |Eindhovens Kanaal

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Kunstwerk bij Havenhoofd

Beschrijving Een opname van korte afstand van het kunstobject tussen de hefbrug en het Havenhoofd. Zie ook foto's 53094, 53099 en 53100. Misschien was het systeem in zulke winterse omstandigheden (in februari 2012) vastgevroren, maar ook in zomers lijkt er al sinds jaren geen beweging gezien te zijn. (Red.)
Geplaatst op 02-09-2021
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 02-09-2021
Naam: bert van herk img

Ik denk dat het beter is om diegene eens aan te spreken die dit heeft toegestaan en goedgekeurd daar op het gemeentehuis. Dat zal ook wel een kunstenaar zijn geweest. Van een kunstenaar kun je alles verwachten, daar is hij een kunstenaar voor. Die maken ook kunstwerken die niet werken. Misschien was het wel voor de waterhoentjes bedoeld, die zijn er toch goed mee. En als we gaan kijken naar de Eindhovense missers, dan: "heb je even?".


Datum: 02-09-2021
Naam: ad Thijssen img

Beste Ben, of het nu 30 graden boven nul of 30 graden onder nul is, het kunstwerk heeft nooit gewerkt, het heeft alleen maar geld gekost. De enigen die ervan profiteren zijn de waterhoentjes om er hun nest op te bouwen. Helaas zijn dit niet de enige missers hier in Eindhoven. Waarom spreken ze de kunstenaar die hier verantwoordelijk is er niet op aan?


Datum: 03-09-2021
Naam: bert van herk img

maar ook in zomers lijkt : redactie is hier een compleet woord vergeten?. ik weet niet wat daar mee bedoeld wordt. bij even na lezen , of even checken, was dit niet gebeurd, het staat erg slordig
<< Bert, er is geen woord vergeten en er is taalkundig niks fout. Je kunt zeggen "in zomers" of "in winters" of "in hete zomers" of "in natte zomers" enz. (Red.) >>


Datum: 03-09-2021
Naam: Giovanni van Helvoirt img

Wie is 'ze'? De wethouder misschien, die dit kunstwerk mogelijk heeft gemaakt door gebruik te maken van gemeenschapsgeld?


Datum: 09-09-2021
Naam: ad Thijssen img

Beste Bert. Nu begint de zomer nog op 21 juni en de winter op 21 december. Helaas zal dit niet lang meer duren. De klimaatverandering zal hier snel aan bijdragen.