EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

51482

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Harmonie / Tamboercorps / Fanfare

Onderwerp 3.:

Muziekvereniging, Wilhelmina

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina

Beschrijving

Het jeugdkorps van de muziekvereniging Wilhelmina. De foto is van ongeveer 1958, maar het exacte jaar is onbekend. Dat geldt ook voor de locatie. Weet iemand die? Dan zien we graag een reactie komen. Uiteraard zijn we ook heel benieuwd naar namen van deze jonge muzikanten.


Geplaatst op

31-08-2020

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 03-09-2020
Naam: Redactie EiB  
img

Op facebook stuurde Mientje André-van Lierop ons de volgende informatie: Het jaar van de foto is denk ik 1959 of 1960. De dirigent, in het midden, is Dijkstra. Onder met de trom, de derde van rechts, is Cor Bloemers. Zelfs sta ik op de bovenste rij met de saxofonisten. De derde van rechts Jan en Harm Berkhof. Linksboven de tweede van links is Dicky Berkhof. Mijn broer, Gerard van Lierop, is rond die tijd ook nog dirigent geweest. Wij repeteerden dinsdagavonds in café Palace op de hoek van de Schootsestraat.


Datum: 08-09-2020
Naam: Henk Bulsink  
img

Beste Mientje, bedankt voor het toevoegen van de namen. Zou je misschien zo vriendelijk willen zijn om de namen bij de nummers te geven? Zie foto L op https://fanfareorkestwilhelminaeindhoven.nl/beeldgeluid/zoekplaatje/. Het is niet helemaal duidelijk wie je nu precies bedoelt Alvast heel hartelijk dank.


Datum: 09-09-2020
Naam: Henk Bulsink  
img

Wie helpt mee namen te zoeken bij afgebeelde personen? Op de volgende webpagina vind je deze en andere foto's van Wilhelmina, waarbij elke persoon genummerd is: https://fanfareorkestwilhelminaeindhoven.nl/beeldgeluid/zoekplaatje/. Daar staat ook een e-mailadres waar je een reactie kunt achterlaten. Bij voorbaat dank.