EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

4490

Bijdrager:

Jaar:

1980

Stadsdeel:

Buiten Eindhoven

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

Sextet Wim Vlemmix

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Sextet Wim Vlemmix. (2)

Beschrijving

Op deze foto de bekendste en populairste bezetting van het Sextet Wim Vlemmix. Ad van 't Hoff stapte begin 70's noodgedwongen uit omdat de Kon. Luchtmacht hem naar Stolzenau (West-Duitsland) verplaatste. Theo zocht een andere weg en startte met zijn broer Koos het orkest The Happy Sound Selection. Op deze foto de mensen die begin 1980 de basis legden voor de populaire Eindhovense feestband FANCY. V.l.n.r. Jos en Ria van Dommelen, Henk Huiberts, Wim Vlemmix, Albert Rooijakkers en Ben Brekelmans.


Geplaatst op

04-06-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 17-04-2008
Naam: Arie(Ad)van den Heuvel  
img

Ja... in deze samenstelling heb ik jullie van nabij meegemaakt. Ook nog zg. verkering gehad met Ria, maar dat was niet serieus. Wel was ik enkele jaren de collega van Jos en Henk, die toentertijd bij Winters werkten, een groothandel in dranken aan de Tenierslaan, waar ik tevens mijn huidige vrouw (Elly) heb leren kennen. Een gezellige tijd, die nu jaarlijks wordt geprolongeerd in het Stadspaviljoen d.m.v. het grandioze spektakel BACK TO THE SIXTIES dat door Ben en zijn makkers op een enorme wijze wordt georganiseerd, BACK IN TIME gevoel krijg je hiervan. Hopelijk mag ik dit nog jaren meemaken! Dus Ben ... als alles goed is zie ik je weer in 2008 in het Stadspaviljoen.


Datum: 21-03-2020
Naam: Ben Brekelmans  
img

Nee, deze foto is niet gemaakt bij de Achtse molen, zoals sommige mensen veronderstelden. Het is de molen in Vessem, het dorp waar we met ons sextet jarenlang repeteerden en speelden bij De Gouden Leeuw. Zondagavonden voor de jeugd, zaterdagavonden op de zgn. gehuwdenbals. En niet te vergeten die drukbezochte carnavals, als huisorkest van CV De Spekstruiven.