Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

100% Eindhoven

Beschrijving Daar er voor mij op het Sportpark Aalsterweg veel herinneringen liggen, ben ik er eens rond gaan rijden om te zoeken naar overblijfselen van vroeger. Vrijwel niets is er meer terug te vinden, maar wel deze paal.
Geplaatst op 28-05-2006
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 17-06-2007
Naam: Giovanni van Helvoirt img

Zelf heb ik natuurlijk ook links en rechts geinformeerd, maar nu na een jaar, weten we dus nog steeds niet wat die paal hier staat te doen.


Datum: 31-10-2007
Naam: Henk Janssen img

Ruim 50 jaar geleden werd ik lid van EVV Eindhoven. Op de plaats waar nu deze sporthal staat, bevond zich een (zand)veld waarop woensdagmiddag training werd gegeven voor pupillen. Er bevonden zich ook 2 of 3 houten kleedlokalen of iets wat daar voor moest doorgaan. Jaren later werd dit zandveld een half verhard veld met lichtinstallatie waardoor er ook 's avonds kon worden getraind. Als ik op vrijdagavond naar FC Eindhoven ga kijken, denk ik nog met veel plezier aan deze tijd terug.


Datum: 31-10-2007
Naam: Giovanni van Helvoirt img

Ook jij hebt dus mooie herinneringen aan die goeie ouwe tijd bij EVV Henk, maar nu die paal nog. Wat is daar de functie van geweest?


Datum: 31-10-2007
Naam: Jan Toirkens img

De watertoren was vlakbij, is het misschien een soort ontluchtingspijp geweest van de ondergrondse waterleiding? Die 100 % is misschien wat anders dan er wordt verondersteld.


Datum: 01-11-2007
Naam: Giovanni van Helvoirt img

De paal is van massief beton en zeker geen pijp Jan, dus dat kan de verklaring niet zijn.


Datum: 03-11-2007
Naam: Peer Retera img

Was het geen onderdeel van een toegangspoort. Lijkt wel of er in de ring bovenin resten van scharnieren zitten...