EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

36397

Bijdrager:

Jaar:

2015

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

328 Tongelresche Akkers

Straat:

Kanaaldijk Noord

Onderwerp 1.:

Evenementen / Festiviteiten / Gebeurtenissen

Onderwerp 2.:

Sinterklaas

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Intocht Sint

Beschrijving

Even heb ik nog gedacht dat Sinterklaas niet zou kunnen komen wegens de hoogte van de nieuw aangelegde brug over het Eindhovensch kanaal. Maar alles zal weer goed komen want er zijn mensen zo goed geweest de brug even weg te halen voor de doortocht morgen. Sint zal ook wel blij zijn denk ik met deze oplossing.


Geplaatst op

13-11-2015

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 13-11-2015
Naam: Tini van Rooij  
img

Maar goed dat er een foto bij zit, als je me zoiets had verteld had ik het niet geloofd. Eindhoven in topvorm.


Datum: 14-11-2015
Naam: Peter Smid  
img

Jawel, en dit grapje kost 10.000 euro, maar gelukkig betaalt de gemeente dat zelf. Maar wie dan? Van Gijzel persoonlijk, of misschien toch de burgers van Eindhoven? Hoe ontzettend naïef kun je zijn! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een intocht per trein, met een antieke bus, misschien via het Beatrixkanaal naar het Evoluon, of ... nee, ik kan helemaal geen voorstellen doen natuurlijk, als domme burger. Daar moet je voor op het Stadhuisplein werken en nadenken (grapje natuurlijk, dat nadenken!).


Datum: 14-11-2015
Naam: Wil van Hout  
img

Ik heb mij daar door de kraanmensen een beetje laten vertellen over de werkzaamheden, die vertelden n.l. dat de brug in totaal 70 ton weegt. De kraan die het hele frutje tilt en even verplaatst, kan maar liefst factor 10 meer omhoog halen. En tot slot, lees ik vandaag in de plaatselijke krant, dat het werk 15000 eurotjes heeft gekost. Maar dat hebben we toch wel over voor onze kinderen of niet! Het is immers weer een groot feest geworden. Nareden: Het bedrag zal het volgend jaar niet meer op de begroting staan. Dan hebben de tegenstanders geen klagen meer, of zullen we dan iets anders vinden om ons druk over te maken?