EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

32966

Bijdrager:

Jaar:

1956

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

622 Het Ven

Straat:

Olympialaan

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Olympialaan 12

Beschrijving

Hans Eummelen voor ons huis aan de Olympialaan 12. De auto is vermoedelijk van meneer van der Hulst. In de hoek de poorten van de fabriek van van Keulen!


Geplaatst op

11-01-2013

Reacties:

Datum: 12-01-2013
Naam: Gerard Eummelen  
img

Je kijkt tegen het huis van de familie Schmeets aan. Volgens mij hadden ze drie dochters. Maar zeker weten doe ik dat niet. Wij hebben van juli 1955 tot 3 mei 1964 in Meppel gewoond. Ik was ruim 8 jaar toen wij naar Drenthe verhuisden.
Ik zag trouwens dat Jose Ebli kunstenares is en volgens mij heeft ze ook een eigen site. Misschien de moeite waard voor mensen die haar kennen.


Datum: 10-09-2014
Naam: Marianne Schmeets  
img

Dat is leuk. Wij hadden 3 meisjes. Jenny, Marianne, Marie Jose. Ik kan me jullie nog goed herinneren. Wat een leuke tijd.


Datum: 12-09-2014
Naam: Gerard Eummelen  
img

Ja, Marianne dat geloof ik graag. Ik was denk ik net te jong. Ik ken Marie Jose. Ik meende dat ze ook wel met Gerda vd Hulst om ging. Ik wil eigenlijk een foto plaatsen van 25 mei 1960. Ik was toen ruim 4 jaar en het was de dag dat ik (erg laat) gedoopt werd. Jean vd Hulst was mijn Peter en Dini Sanders mijn Meter, maar op een foto staat ook nog een ander meisje. Weet jij misschien wie dat is. Is het misschien een van de kinderen van Raaymakers? Foto volgt!