Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 31090
Bijdrager Robert de Greef
Jaar: 2012
Onderwerp.: Plattegronden / Topografie

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Kaart Eindhoven (historie)

Beschrijving Ik ben momenteel bezig met het maken van een kaart van Eindhoven met daarop de nog bestaande historische wegen- en bomenstructuren (in paars en groen aangegeven). Tevens probeer ik alle gehuchten en buurtschappen in te tekenen. Op de grote versie het resultaat tot nu toe. Graag zou ik feedback krijgen van mensen die er misschien meer van weten. Hopelijk kunnen ze mij helpen de kaart verder af te maken.
Geplaatst op 26-04-2012

Reacties

Datum: 26-04-2012
Naam: Bauke Hüsken img

Robert, mooi idee en ik wil je niet ontmoedigen, maar een dergelijke kaart bestaat al, namelijk de cultuurhistorische waardenkaart van Eindhoven. Probeer de kaart op te vragen via Fons Spijkers van de gemeente Eindhoven. Succes!


Datum: 26-04-2012
Naam: Robert de Greef img

@Bauke: De cultuurhistorische waardenkaart is mij bekend. Ik heb verschillende historische kaarten ter beschikking en wil deze samenvoegen tot één historische kaart waar alle informatie op terug te vinden is met betrekking tot oude structuren, gehuchten, buurtschappen maar ook de locatie van oude boerderijtjes, water- en windmolens, verdwenen kastelen en kerken.


Datum: 27-04-2012
Naam: Ger van der Palen img

Robert, het lijkt me een prachtig project. Ik wens je er veel succes mee en , niet onbelangrijk, ook veel plezier.


Datum: 27-04-2012
Naam: Bauke Hüsken img

Daar wil ik me bij aansluiten. Prachtig initiatief! Hierbij wil ik je veel succes wensen en waar mogelijk mijn medewerking verlenen.


Datum: 01-11-2012
Naam: Richard Louwers img

Robert, mooi project! hoe ver ben je er mee? ik weet nog wel een paar wegen en ook oude bomen.


Datum: 01-11-2012
Naam: Robert de Greef img

Hallo Richard
In de zomer heeft het 'project' even stilgelegen. Maar in de winter, als de dagen weer lekker kort zijn, wil ik het weer oppakken. Aanvullingen en tips zijn altijd welkom!!