EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

30359

Bijdrager:

Jaar:

1973

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

435 Oude Gracht-Oost

Straat:

Damocleslaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Voortgezet Onderwijs / Scholengemeenschappen

Onderwerp 3.:

Eckartcollege / Pleincollege Eckart

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Eckartcollege 4 VWO

Beschrijving

Dit is de klassenfoto van de vierde klas VWO. Ik weet niet meer welke letter deze klas had. Ik, Petra van Dommelen, ben tweede van links op de zittende rij, naast Agie de Kruijf. Wie herkent zich???


Geplaatst op

21-01-2012

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 31-05-2012
Naam: Frank van Hoof  
img

Petra, ik zit naast je! Dat is al wel een hele tijd geleden, niet? Toen kregen wij nog les in de noodgebouwen van het Eckart. En gym op dat knollenveld achter ons op de foto. Dit is wel de eerste klassenfoto die ik op internet tegenkom waar ikzelf óók op sta. Heel erg leuk!


Datum: 02-06-2012
Naam: Petra Hansum van Dommelen  
img

Hoi Frank, waar zijn toch al die mensen gebleven??? Ikzelf woon al weer meer dan 25 jaar in Den Haag. Naast jou zit Hetty (achternaam ben ik vergeten). Ik weet nog wel wat namen, maar het zou leuk zijn als het lijstje compleet wordt!


Datum: 04-06-2012
Naam: Frank van Hoof  
img

Hoi Petra,
Ik denk dat ze, net als jij, overal in het land terecht zijn gekomen. Naast mij zit volgens mij Hetty Veenhuis. Daarnaast Rob den Teuling (ik weet dat die in Eindhoven is gebleven). Aan het eind van de rij zitten Bettie (achternaam vergeten) en Elly van Esch. Achteraan staan vlnr Hélena Plojhar, Mieke (..), Marie-José Stunnebrink, Margot Hanssen, Gina Wuysan, en Ton van Rijsingen.
Het valt me mee dat ik die namen zo allemaal uit mijn mouw kan schudden, want het is al 38 jaar geleden dat wij toen in klas A4B zaten.


Datum: 05-06-2012
Naam: Petra Hansum van Dommelen  
img

Voorste rij 3e en 4e van links: Petra van Kampen en Lily Bertholet


Datum: 06-06-2012
Naam: Frank van Hoof  
img

Petra, volgens mij bedoel je Petra Cramer. En naast Lily zit Marcella van Liempt. Aan het andere einde zit Trees Muller. En wie staat er niet op? Jaap Tromp!


Datum: 08-06-2012
Naam: Petra Hansum van Dommelen  
img

Inderdaad, jij hebt gelijk. Jij weet inderdaad nog veel namen. Ben jij de beta kant opgegaan? Ik in iedergval de a kant.


Datum: 10-06-2012
Naam: Frank van Hoof  
img

Petra, ik ben niet de bètakant opgegaan, want ik had geen wiskundeknobbel en ben uitgerust met twee llnkerhanden, haha. Dat was dus niets voor mij, dus ben ik gewoon alpha afgestudeerd. Ik zat in klas A5A en A6A. Daarna ben ik rechten gaan studeren In Tilburg.


Datum: 12-06-2012
Naam: Petra Hansum van Dommelen  
img

Na enkele omzwervingen qua studie en beroep ben ik uiteindelijk bij de politie van Den Haag terechtgekomen. Heb daar gewerkt als agent, rechercheur en leidinggevende. Inmiddels om gezondheidsredenen afgekeurd. Helaas! Ben verder gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen.


Datum: 13-06-2012
Naam: Frank van Hoof  
img

Ik kan me daar iets bij voorstellen want politiewerk is zwaar werk. Wel leuk dat je de hele carrièrelijn van agent tot leidinggevende hebt doorlopen, en dat in de Hofstad! Ben je nu niet meer actief werkzaam? Mijn loopbaan begon na de militaire dienst en ik ben vervolgens in de zakelijke advieswereld beland. Ik ben 25 jaar geleden subsidieadviseur voor bedrijven geworden en dat ben ik nog steeds, maar nu niet langer in loondienst maar zelfstandig. Ik woon al bijna 30 jaar gelukkig samen en heb geen kinderen.
<<< Deze conversatie voortzetten kan beter via de persoonlijke emailadressen. Klik daarvoor op de naam (in het blauw). (red.) >>>