Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 29899
Bijdrager Nel Chatrou-Boselie
Jaar: 1955
Onderwerp.: Sport |Voetbal |RKVV Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

v.v. Tongelre

Beschrijving Jaartal is een schatting. Links staat leider Harrie Chatrou
Geplaatst op 25-11-2011

Reacties

Datum: 25-11-2011
Naam: A.van Overbruggen img

De foto is gemaakt in 1965 of 1966 op het Burgemeester Van Engelandsportpark in Tongelre. In 1955 speelde de club zijn wedstrijden nog op het terrein aan de Javalaan Zuid/Balistraat. Het is het veteranenelftal van de vereniging. Deze speelden op de zaterdagmorgen hun wedstrijden in een speciale veteranencompetitie. Later werd er op de zondag gespeeld in de normale competitie omdat verschillende verenigingen niet meer over voldoende veteranen beschikten. In dit veteranenelftal staan verschillende spelers die tijdens de glorietijd van Tongelre, eind jaren vijftig/begin jaren zestig, de vereniging in een keer van de 3e klasse naar de hoogste, eerste klasse, van het amateurvoetbal schopten. Staande v.l.n.r. Harrie Chatrou, ? , Frits van Nunen, Janus Nobelen, die elke wedstrijd zijn goaltje mee pikte, ? Leenen, Ad Derks, Jan Verhulst. Gehurkt Jackie Vleeshouwers, keeper Camiel Braat, Bal Verhulst, Wim van Rooij en ?


Datum: 25-11-2011
Naam: Peter de Greef img

Zittend, rechts is dat niet Harrie van Meijl ??


Datum: 25-11-2011
Naam: Bal Verhulst img

Dit was het veteranen-elftal 1969-1970. Staande, v.l.n.r. Harrie Chatrou (leider), Bert v. Heesch, Frits v. Nunen, Janus Nobelen, Henk Leenen, Ad Derks, Jan Verhulst.
Gehurkt: Jackie Vleeshouwers, Camiel Braat, Bal Verhulst, Wim v. Rooy en Harrie v. Meijl. Niet op de foto Herman Coops. Zie jubileum uitgave 50 jaar bestaan Tongelre.