EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

28182

Bijdrager:

Jaar:

1968

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

Kerkstraat

Onderwerp 1.:

Horeca

Onderwerp 2.:

Restaurants / Eetcafés / Lunchrooms

Onderwerp 3.:

Overige Restaurants / Eetcafés

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Hongaars Restaurant "Puszta"

Beschrijving

Hongaars Restaurant "Puszta"
Kerkstraat 16
Eigenaar I. Papp


Geplaatst op

08-05-2011

Reacties:

Datum: 06-11-2012
Naam: I.Papp  
img

Mijn familie heeft me erop geattendeerd dat er een foto van mijn vroegere restaurant op het net verscheen. Ik voel me vereerd dat ik met dit etablissement een deel van de geschiedenis van Eindhoven mocht zijn.


Datum: 06-11-2012
Naam: Gabi  
img

Het was een exclusief restaurant, jammer dat het was.


Datum: 07-11-2012
Naam: I.Papp jr.  
img

Het is voor mij een geweldig gevoel dat mijn vader en moeder toentertijd de sfeer met de muziek, en de smaken van de Hongaarse keuken naar Eindhoven hebben gebracht en veel mensen daarvan hebben laten proeven en genieten.
Het is jammer dat toen door omstandigheden dit niet door volgende generaties is voortgezet.
Ik heb overigens die mooie poppen die, links boven, op de foto staan nog steeds in mijn bezit en koester deze samen met mijn mooie herinneringen van die tijd.
In het begin kon ik niet slapen door de muziek die in ons restaurant speelde maar moest eraan wennen en ben er nu verliefd op.
Istvan Papp jr.


Datum: 07-09-2013
Naam: Co Schutter  
img

Inderdaad jammer dat dit was. Wij (Co en Marjan Schutter) hebben heel veel in het restaurant gegeten en zijn heel bevriend geworden. Ook diverse malen met de hele crew aan het zeevissen geweest. Leuke herinneringen. Wat worden we oud.
Co Schutter.


Datum: 24-08-2014
Naam: Brenda Klasens  
img

Zijn er nog mensen die foto's hebben van de Hongaarse violisten ? Ik heb er eentje kunnen bemachtigen lang geleden . Die stond in een tijdschrift met een artikel over jullie restaurant. Graag zou ik nog meer foto's hebben, daar er een erg belangrijk persoon voor mij op staat . .Graag contact mocht u mij kunnen helpen.


Datum: 25-08-2014
Naam: I.Papp  
img

Bese Mevr. Brenda Klasens, op het moment is het voor mij niet mogelijk om foto's op te zoeken. Als er nog eventueel andere zijn,zijn ze bij mijn zoon in Eindhoven. Ik zal hem vragen om er naar te kijken,maar hij is de eerste twee maanden in het buitenland. Met vriendelijke groet, Istvan Papp


Datum: 25-08-2014
Naam: Brenda Klasens  
img

Het heeft geen haast hoor, maar in ieder geval, erg fijn dat u de moeite wilt doen. Ik hoor het graag mocht u nog iets gevonden krijgen Met vriendelijke groet, Brenda Klasens