EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

27119

Bijdrager:

Jaar:

1962

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

423 Barrier

Straat:

Alard du Hamelstraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Woensel, St Philomenaschool / 't Palet

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
St Philomenaschool / 't Palet

Beschrijving


Geplaatst op

03-02-2011

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 13-02-2011
Naam: Betty Feyen  
img

Op zoek naar foto's van mijn broer die 60 wordt, stuitte ik op deze foto.Leuk!
Ik ben de nogal bedrukt kijkende zigeunerin in het midden van de foto.
Naast mij mijn vriendinnetje Yvonne Zimmerman. Verder herken ik: Mientje Dankers, Tonny Walraven, Ansje van Keulen,Trix van Herpen,Joanie Prudon, Tilly van de Kerkhof (?) .Van de overigen weet ik de naam niet meer.


Datum: 14-02-2011
Naam: Marian Peeters  
img

Hoi Betty
Leuk hè, ik vond op zolder deze foto, maar ik weet daar nog maar weinig namen van.
Ik ben het chineesje, hi hi, helemaal rechts op foto.
Nu jij de namen doorgeeft weet ik wel wie bv Tilly vd Kerkhof is dat is volgens mij de toverfee voorop. Verder dacht ik nog namen te kennen zoals: Netty Gielen (links) en Sjannie Rinia (achteraan), maar ik weet niet of dat klopt, jij wel?
Deze foto is van 1962 dus dat is volgend jaar 50 jaar geleden ,waar blijft de tijd hè.
groetjes Marian


Datum: 07-04-2011
Naam: Margreet Emans  
img

Hallo Betty en Marian, Wat grappig. Ik sta waarschijnlijk ook op die foto, maar herken mezelf niet. Misschien zat ik toen in de parallelklas, dat wisselde van jaar tot jaar.Jullie namen herinner ik me in ieder geval wel, evenals die van Yvonne Zimmerman, Ansje van Keulen, Trix van Herpen, Joanie Prudon, Sjannie Rinia en Nettie Gielen. We moeten hier in de tweede klas zitten, denk ik. Ik kan me van die school niet herinneren dat we er ooit leuke dingen deden, maar het gebeurde blijkbaar wel. Bij Betty (of Yvonne?) heb ik volgens mij samen met mijn vriendin Lucia Geus nog eens behoorlijk aan de sherry gezeten, maar toen zaten we gelukkig al op de middelbare school. Groeten, Margreet


Datum: 21-01-2012
Naam: Marie-José (Former)-Knots  
img

Hoi Betty, Het lachende chineesje links is Ine van de Hurk. Mezelf zie ik niet op deze foto. Grappig is dat ik sommige namen uit die tijd nog wel kan opnoemen, maar andere zijn totaal weggezakt. Grappig is wel, dat ik nu in Goirle woon, en Trix (Visser) van Herpen is een dorpsgenoot.


Datum: 22-01-2012
Naam: Marian Peeters  
img

Hé, Margreet en Marie-José,
Wij ( Marian Peeters - Antoinette Verbeek) willen een reünie organiseren van de 2 klassen (+ parallel) 5e klas Philomenaschool. Mail mij even en ik stuur je de 2 klassenfoto's uit die tijd.
<<< Mailen naar elkaar kan d.m.v. klikken op de naam (in het blauw). Marian, de foto's mag je ook naar onze website doorsturen. (red.) >>>


Datum: 02-04-2012
Naam: Mieke Lowings  
img

Ik werd niet zo lang geleden benaderd door Marianne Peteers. Heel erg leuk om alle foto's te zien en oude klasgenoten te herkennen. Niet alleen vanuit een schoolverleden, maar ook van het jongerenkoor van de Pastoor van Arskerk. Er komen weer veel herinneringen boven.... Ik hoop van harte dat de reunie van de parallelklassen ervan komt en dat we elkaar weer eens ontmoeten en kunne bijpraten! Hartelijke groet aan iedereen, Mieke Lowings


Datum: 23-05-2015
Naam: Peter Guns  
img

Het schijnt dat Tilly van de Kerkhof overleden is. Ze woonde vroeger in de Outshoornstraat (Woensel) Kan iemand dat bevestigen?