EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

24943

Bijdrager:

Jaar:

1963

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Gymnastiek / Turnen

Onderwerp 3.:

PSV Gymnastiek

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
PSV afd. Gymnastiek (6)

Beschrijving

Technische Commissie P.S.V. afd. Gymnastiek. V.l.n.r.: H. Hooiveld, mw. J. Meyer, A. Meynen (techn. leider), mw. Louws, T. Salet, A. Valks (voorzitter) en mw. M. Singels (secretaresse).


Geplaatst op

03-08-2010

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 05-08-2010
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Was dit Tonco Salet? Zijn vader was een beroemd rij-examinator in Eindhoven.


Datum: 15-06-2011
Naam: Hans Gunneman  
img

Leuke foto, oude herinneringen ophalen. Bedankt voor het plaatsen van de foto's


Datum: 09-04-2012
Naam: Tonny Boelhouwers  
img

Wat een leuke foto van mijn opa (Tonny Meijnen).


Datum: 12-09-2012
Naam: Will Franssen  
img

Toni Meynen was meer dan 40 jaar mijn trainer en heeft mij tot topturner gemaakt, net zoals Wilco van Luyck, Ard van de Boogaart, Toni Routier, Henk Elsenaar, Fred de Brouwer. Leuke foto, mooi om te zien toen Toni Meynen nog jong was. Henk Hooiveld was toentertijd assistenttrainer.


Datum: 01-01-2013
Naam: Ans de vries van Alphen  
img

Wat een leuke foto. Tussen Lous en Ad Valks staat inderdaad Tonco Salet.


Datum: 11-03-2013
Naam: Maarten Verkuijlen  
img

Tonny Meijnen was mijn eerste trainer. Ik woonde tegenover het POC en ben op mijn 4e gestart. Op mijn 6e jaar ging Tommy met pensioen maar hij is me altijd bijgebleven. Leuk om iets te horen van Wil Franssen. Hij was samen met Ad v.d. Bogaart mijn voorbeeld toen ik klein was! Henk Hooiveld is daarna altijd hulptrainer gebleven (van Henk Elsenaar). Henk is tot het einde van mijn carrière mijn trainer gebleven.


Datum: 11-03-2013
Naam: Will Franssen  
img

Mooi om te horen dat een toen kleine jongen, voor mij niet bekend, ons, mij en Ad als voorbeeld gehad heeft. Maarten, in ieder geval hebben wij goede trainers en hulptrainers gehad: Tonny, Henk en Henk. En Jaques Lavreijsen was er ook nog.


Datum: 25-03-2013
Naam: Anja Meijnen  
img

Leuk, om wat te vinden van paps uit die tijd. Kijken nog vaak super8-filmpjes.


Datum: 14-01-2016
Naam: Jannie vd Putte  
img

Leuke foto. Henk Hooiveld is de broer van mijn moeder. Zover ik me kan herinneren, is hij altijd bij PSV-gym actief geweest.


Datum: 08-07-2016
Naam: Hans Hanegraaff  
img

Zomaar wat aan het googelen over mijn jeugdjaren. Leuke tijden en veel herinneringen. Gottoriejanzegik. Dat was Tonny Meijnen ten voeten uit. Ben van mijn 3e t/m 18e lid geweest van PSV.
Hans, ik zie jouw naam er ook tussen staan. Veel samen getraind. Altijd een mooi clubje: Ans en Cor, Margo, Fred, Jolanda, Jeanette en de tweeling (ben de namen even kwijt, een heet Hannie, meen ik). Groeten uit Eersel.


Datum: 21-11-2016
Naam: Patrick Deijkers  
img

Zelf een tijdje in de jeugdselectie mogen turnen o.l.v. Tonny Meijnen, Henk en Jacques. Zijn mimiek was vaak voldoende om iets duidelijk te maken. Hij kon best streng zijn. Vanwege studie verhuisde ik naar HT'35 in Mierlo-Hout. In begin was het daar behelpen met oude toestellen maar daar kwam snel verandering in. Na wat persoonlijke successen bij de andere turnbond kwam het jongensturnen bij HT'35 op gang. Het leuke is dat Tonny na PSV nog een paar jaar les gaf bij HT'35. Coach Bram van Bokhoven begon het turnen bij HT'35 o.l.v. Tonny Meijnen. Een klein manneke was het toen. Wat me nog heel erg goed doet is de aanwezigheid van Tonny bij een turndemo. Mij was iets ernstigs overkomen, nl. plotsdoofheid bij de infanterie. Ik pakte het turnen op om te werken aan mijn balansverstoring. In die tijd gaf Tonny les bij HT'35 en er volgde een demo van de club. Tonny liet het publiek weten dat ik een dubbele salto vanuit de minitramp ging maken en die lukte warempel ook nog perfect ! Een geweldige afsluiter van mijn turnjaren. Onder toeziend oog van Tonny, de man die mij de beste basis gaf voor de rest van leven.


Datum: 07-04-2018
Naam: Paul van Tatenhove  
img

Wat een mooie foto van mijn opa (Tonny Meijnen) en wat een voorbeeld was hij voor velen en zeer zeker voor mij. Ik denk nog heel vaak aan hem en mis hem nog elke dag! Dank je wel dat je mijn opa was Tonny en natuurlijk kan ik mijn oma niet vergeten te noemen. Want een een man kan niet succesvol zijn zonder een sterke vrouw en dat was mijn oma! Voor altijd in mijn hart!