EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

24607

Bijdrager:

Jaar:

2010

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img

Beschrijving

In memoriam  mevrouw Thérèse Sauter-Roijers
secretaris van onze Stichting.

Wij zijn diep geschokt door het plotselinge overlijden van
mevrouw Thérèse Sauter-Roijers.
Thérèse was voor ons "de moeder van de compagnie".

Ons medeleven gaat uit naar haar man Joep, de kinderen en de overige familie, vrienden en collega's.
Wij wensen hen heel veel sterkte bij het verwerken van dit, ook voor ons, smartelijk verlies.


Namens de Stichting Eindhoven in Beeld,
Ben Brekelmans,voorzitter


Geplaatst op

01-07-2010

Reacties:

Datum: 01-07-2010
Naam: Frans van Beers  
img

Wat een vreselijk bericht, ik wens Joep en familie veel sterkte met dit verlies!


Datum: 01-07-2010
Naam: Ad van den Heuvel  

Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie vrienden en kennissen


Datum: 01-07-2010
Naam: Arend en Marijke de Groot-Thijssen  

Thérèse, wij zijn er trots op dat wij je mochten kennen. Je was een KANJER ! Veel sterkte gewenst voor Joep, kinderen en familie. Arend en Marijke


Datum: 01-07-2010
Naam: Christine Manders-Meulensteen  
img

Wat een schok te lezen dat Thérèse er ineens niet meer is. Ik heb haar een paar keer ontmoet en vond het een hele lieve vrouw. Ze wist zoveel over alles en gaf altijd prachtige commentaren. Heel veel sterkte voor haar gezin en ook voor de redactie van EiB.


Datum: 01-07-2010
Naam: Sjef van Eijk  
img

Joep en familie, veel sterkte. Ook EiB verliest een goede kracht.


Datum: 01-07-2010
Naam: Loes Weiss  

Beste Joep, Natalie en familie, We willen jullie heel veel sterkte toewensen met het verlies van "onze" lieve Therese. Ze heeft voor ons als collega binnen Suurland heel veel betekend, net als voor de organisatie. Later werd ze de contactpersoon voor ons met EIB. Ze heeft dit met veel enthousiasme gedaan en werd enorm gewaardeerd. Lieve Therese, we gaan je missen, maar vergeten doen wij je nooit. Namens (ex-) collega's Suurland/ LokaalTotaal, Loes Weiss


Datum: 01-07-2010
Naam: Hans Oooievaar  

Familie Sauter-Roijers, Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst voor deze moeilijke, lastige tijd.


Datum: 01-07-2010
Naam: Bauke Hüsken  

Gog, ik schrik hier van! Ik heb Thérèse gekend als collega bij Suurland-Falkplan en ook via Eindhoven in Beeld. Aan iedereen die haar gekend heeft, heel veel sterkte gewenst! Bauke Hüsken


Datum: 01-07-2010
Naam: Netty de Laat-Uijen  

Met tranen in mijn ogen schrijf ik dit. Allereerst veel sterkte gewenst voor haar man Joep en haar kinderen. Via EiB was ons contact van vroeger weer hersteld. Zij was mijn klasgenootje en achterbuurmeisje en maar enkele dagen ouder dan ik. Vreselijk. Ook de redactie wens ik veel sterkte met dit enorme verlies .


Datum: 01-07-2010
Naam: Gerard de Beurs  

Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Théresè en ook de redactie van EIB veel sterkte toe met dit verlies. Ik heb altijd met plezier haar commentaar bij de geplaatste foto's gelezen.


Datum: 01-07-2010
Naam: Hans Ooievaar  
img

Mijn eerdere bericht wil ik nog even aanvullen met de woorden dat ik natuurlijk ook de redactie heel veel sterkte toewens met de verwerking van dit grote verlies.


Datum: 01-07-2010
Naam: Peer Retera  

Wat een zeer triest bericht. Een Eindhovense met haar hart op de goeie plek. Alle nabestaanden heel veel sterkte gewenst dit te verwerken.


Datum: 02-07-2010
Naam: Ellie Tempelaars  
img

Al heb ik Thérèse niet persoonlijk gekend, heel veel sterkte gewenst voor de familie Sauter en voor de redactie van EiB.


Datum: 02-07-2010
Naam: Anke van de Vorst  

Wat een schok om dit te lezen. Zoveel dingen hebben we samen meegemaakt met onze samenwerking bij Suurland. Een pracht van een vrouw! Ik wens Joep, Natalie, de rest van haar familie en natuurlijk ook de redaktie van EIB heel veel sterkte met dit verlies. Anke van de Vorst


Datum: 02-07-2010
Naam: Hennie de Groot  
img

Sjonge, wat ben ik verschoten. Lieve Therese, je was een kanjer. Bedankt voor al het werk voor EIB. Voor jou een gedicht: Houdoe. Houdoe is ‘t trefwoord van d’n oer-brabantse mens. Houdoe is ’n groet en tegelijkertèd ’n wens. Houdoe wordt geroepe op het plein en in de straot. Houdoe dat zì iedereen as de visite gaot. Houdoe kunde heuren, hìl veul kirres op ‘nen dag. Houdoe kunde zegge mee ’n traon en mee ‘nen lach. Ge wordt ‘r mì geborre en ge rakt ‘t nie mìr kwijt. Ge wordt er mee begraven op het eind van oewen tijd. Houdoe Therese. Hennie


Datum: 02-07-2010
Naam: Peter Laura Sanne en Monique Zonnenberg(-van Rooij)  

Gecondoleerd met het overlijden van Thérèse. We wensen iedereen veel sterkte met het verwerken van verdriet en gemis en dat de herinneringen toch vreugde en kracht mogen geven.


Datum: 02-07-2010
Naam: Ine Simons  

Ik ben erg geschrokken van het plotseling overlijden van Therese. Ik ken haar niet heel goed, maar ik ben een vriendin van haar zus Lieke en via haar heb ik veel goede dingen over haar gehoord. Joep en kinderen en natuurlijk ook haar zus Lieke wens ik heel veel sterkte. Ine Simons


Datum: 02-07-2010
Naam: Wim Roxs  

Therèse heb ik niet persoonlijk meegemaakt, maar je kwam ze overal en regelmatig tegen op de site, dus moet ze veel voor de stichting hebben gedaan. Condoleances aan naaste familie, en veel sterkte met de verwerking van dit plotselinge, tragische verlies. Ook sterkte bij alle medewerkers van de stichting, welke ongetwijfeld Therèse zullen gaan missen.


Datum: 02-07-2010
Naam: Wil van Hout  

Thérése, wij zullen je lach missen. Familie veel sterkte toegewenst voor de komende moeilijke dagen.


Datum: 02-07-2010
Naam: Ad Pluijm  
img

Onze welgemeende condoleances aan de Familie Sauter-Roijers. Een heel gemis voor de nabestaanden.


Datum: 02-07-2010
Naam: Ria en Theo van Gestel.  

Ria en Theo condoleren de familie Sauter met dit grote verlies.


Datum: 02-07-2010
Naam: Wim Habraken  

Ik hoorde van Ben Brekelmans - jullie voorzitter - het bericht op donderdagmiddag. Wij zouden samen naar de begrafenis van een oud-collega gaan (Willy Leenen - bekend postbode uit Tongelre). Ik heb Thérèse niet persoonlijk gekend, maar was toch onder de indruk van dit akelige nieuws. Wat ik tegen Ben zei, schrijf ik ook nu maar: Wat was die vrouw actief voor de Stichting! Enorm. Gecondoleerd met dit verlies.


Datum: 03-07-2010
Naam: Ellie Wijman-Loots  
img

Als drijvende krachten weg vallen moet het schip wel kunnen blijven varen. Ik wens jullie stichting de kracht toe om door te gaan en het verlies op te kunnen vangen (want vervangen kan nooit). Daarnaast wens ik natuurlijk de familie die het hardst getroffen is met dit verlies. veel sterkte toe in de komende tijd. Neem de tijd om het verlies te verwerken, alleen of samen met anderen die jullie dierbaar zijn.


Datum: 03-07-2010
Naam: Sjors Le Granse  

Joep, hoe kan het gebeuren, wat vreselijk. Thérèse was zo'n spontane vrijwilligerster, zo hartelijk, behulpzaam en altijd in voor een praatje. We zullen haar missen. Joep, heel heel veel sterkte toegewenst voor jou en de kinderen in de komende tijd. Sjors


Datum: 03-07-2010
Naam: Willy van den Akker  

Ik wens de Familie J.Sauter-Roijers veel sterkte toe met het verlies van Thérèse.


Datum: 04-07-2010
Naam: Gerry de Bie  

Een aantal keren heb ik bij EiB Thérèse mogen ontmoeten, en ervaren als een gedreven innemende vrouw. Op de eerste plaats veel sterkte gewenst voor de familie. Maar dit trieste bericht betekent natuurlijk ook voor de stichting een enorm verlies, daarom ook voor EiB veel sterkte gewenst.


Datum: 05-07-2010
Naam: Jan Ubachs  

Hierbij wil ik mijn innige deelneming betuigen bij het plotseling overlijden van Thérèse Sauter Roijers, secretaris van de Stichting Eindhoven in Beeld. Ik wens Joep en de kinderen veel sterkte bij dit enorme verlies. Je oude buurtgenoot Jan Ubachs Veldhoven


Datum: 05-07-2010
Naam: Zonder naam  

Hierbij wil ik Joep en familie veel sterkte wensen.Wat een schok voor velen van ons.Gelukkig heb ik een paar weken geleden nog bijna 1 uur samen met haar voor de computer gezeten en allerlei oude Stratumse herinneringen opgehaald. Een vrouw met een groot gevoel voor humor en realiteit .Zo zal zij in mijn herinnering blijven.


Datum: 05-07-2010
Naam: Paul Lintermans  

Familie, vrienden en kennissen van Thérèse, gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.


Datum: 05-07-2010
Naam: Irene Brekoo  

Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst met het verlies van Thérèse


Datum: 05-07-2010
Naam: Hans Strootman  
img

Geschrokken door het overlijden van Thérèse.Het contact met haar heb ik altijd zeer gewaardeerd. Jullie veel sterkte toegewenst met dit grote verlies!


Datum: 06-07-2010
Naam: Wilma Habing  

Ik ben geschrokken van het plotseling overlijden van Thérèse. Ik heb haar niet goed gekend maar ik wens haar man en familie veel sterkte toe met dit grote verlies.


Datum: 06-07-2010
Naam: 'n Eindhovense.  

Omdat ik een Eindhovens Dagblad moest kopen voor het artikel over Kareltje Vermeeren zag ik ook de overlijdingsbericht van Thérèse . Zij was het zonnetje bij Eindhoven in Beeld. Bedankt dat zij mij toestemming gaf om kiekjes te maken bij de opening van de tentoonstelling bij 65 jaar bevrijding van Eindhoven. Jammer dat het fotoboek nog niet klaar is. Iedereen veel sterkte.


Datum: 08-07-2010
Naam: Lieke Slegers  
img

Graag wil ik, namens de familie, iedereen van harte bedanken voor de fijne en lieve reacties bij het overlijden van mijn zus Thérèse. Een volle aulazaal en geweldige toespraken hebben ons een warm gevoel gegeven. Alle reacties en belangstelling zijn een bevestiging van al het goede wat Thérèse voor veel mensen heeft betekend.


Datum: 08-07-2010
Naam: W.v.Oers  

Ook ondergetekende was geschrokken van dit droeve overlijdensbericht. Langs deze weg wens ik haar familie alle sterkte toe, tevens alle medewerkers van het EiB. Vind maar 'ns een vervangster voor haar van hetzelfde kaliber, dat zal niet mee vallen.


Datum: 08-07-2010
Naam: Betty Verbakel-van Samang  

Beste Joep en familie, ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies en denk aan een tekst uit de bijbel die mij ook heeft geholpen met het verlies van mijn ouders openbaring 21-vers 3 en 4 . Zou toch heel mooi zijn. STERKTE.
Ook EiB wens ik heel veel sterkte.


Datum: 09-07-2010
Naam: Jos  

Bedankt Thérèse dat ik je heb mogen kennen. Een luisterend oor voor de mensen om je heen heeft je gesierd. Nabestaanden wil ik veel sterkte wensen.


Datum: 11-07-2010
Naam: Leo de Wit  
img

Beste Joep nadat we elkaar zolang niet gezien hadden en fijn bijgepraat hadden, komt dit vreselijke bericht. Heel veel sterkte. Leo & Jeanny de Wit, Fuchsiastraat 10 (digitolk )


Datum: 11-07-2010
Naam: Liduine Bockholts  

Een mooi initiatief om Eindhoven in Beeld op te richten. jammer dat de reünie van de Cyclamenstraat niet meer is gerealiseerd. Stratum. Zoveel Eindhovenaren hebben genoten van de beide sites. Lieke heel veel sterkte Liduine Bockholts


Datum: 12-07-2010
Naam: Willy Damen  

Bedankt Thérèse dat ik je heb mogen ontmoeten en samen lekker over oude Stratumse dingen heb kunnen kletsen, Je wist enorm veel. Ik zal je zeker erg gaan missen als ik bij Eindhoven in Beeld op bezoek ben. Tevens wil ik Joep en familie veel sterkte wensen met dit verlies. Rust zacht en ik zal je niet vergeten. Willy Damen


Datum: 24-07-2010
Naam: Stephan Roijers, Ann en Noah  

Joep, Mischa, Natalie en Lieke.... We zijn erg geschrokken van het bericht dat Thérèse er niet meer is. Kennelijk zijn alle berichten langs ons heen gegaan en het telefoontje van Joep vandaag heeft ons overvallen. Veel sterkte met dit zo plotselinge verlies!


Datum: 25-07-2010
Naam: Mechy Kemp  
img

Gecondoleerd met het overlijden van Thérèse. Joep en familie, ik wens jullie heel veel sterkte toe.


Datum: 02-08-2010
Naam: Vanessa Hurkmans  
img

Geschokt heb ik vandaag pas het nieuws ontvangen van het overlijden van Therese. Wat een plotseling verlies. Therese wat heb ik toch veel van je geleerd bij Suurland. Dit zal ik dan ook nooit vergeten. Ik wens de gehele familiie heel veel sterkte met dit grote verlies. Rust zacht lieve Therese.


Datum: 01-07-2011
Naam: Natalie Sauter  
img

Ja mam, alweer een jaar geleden dat jij ons hebt verlaten. En niet alleen wij missen je, maar ik weet zeker dat ze bij Eindhoven in Beeld jou ook missen. Eindhoven in Beeld was jouw plekje en je had nog zo veel mooie ideeën. Daarom via deze weg ook de vrijwilligers van Eindhoven in Beeld veel sterkte vandaag, ik denk aan jullie.


Datum: 01-07-2011
Naam: Ben Brekelmans  
img

Je slaat de spijker op zijn kop, Natalie. Dank je voor je boodschap die wij jullie ook wensen. Wij zoeken vandaag elkaar op, samen met papa Joep, op 't EiB-Huys. Wat gaat 1 jaar toch snel...