EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

24408

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

Rainbow Kwintet

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Rainbow Kwintet

Beschrijving

Rainbow kwintet uit Eindhoven. v.l.n.r. Jan Busser, Ad van Erp, René Vogels, Pieter Jan Conijn (leunend op het orgel) en Theo Conijn. In deze periode werkte Theo Conijn, nadat hij bij V&D had gewerkt, bij muziekhandel Vos aan de Woenselsemarkt. Pieter Jan volgde het Conservatorium. Theo is naderhand zelf `n muziekwinkel begon aan de Jan Tooropstraat in Tongelre waarna hij `n nog grotere zaak opende aan de Generaal Bothastraat die inmiddels over is genomen door Feedback. René Vogels de drummer heeft ook nog gewerkt in de zaak van Theo. De 2 blazers ken ik verder niet maar daar kan René, `n regelmatige bezoeker van deze site, nog wel het e.e.a. over schrijven.


Geplaatst op

02-06-2010

Reacties:

Datum: 03-06-2010
Naam: René Vogels  
img

Ja, je ziet 't wel; de foto is genomen voor het rad van de Collse watermolen.Jan Busser was iets bij Philips. Wat Ad van Erp deed weet ik echt niet meer. Met de carnaval in het Stadspaviljoen kwamen er nog twee bij. Jan Middeljans, accordeon en Michel Kleuters, zang . Ook Theo en ik "zongen' dan mee. Ik had niet eens teksten voor mijn neus. Kon ik niet kwijt op mijn drumstel. Ik wauwelde maar wat. Horen de mensen toch niet.


Datum: 20-10-2012
Naam: Theo Conijn  
img

Hallo allemaal, Ad van Erp speelde indertijd ook al bij de Never Mind Jazzband en zat in de Philips harmonie.
Waren mooie tijden!


Datum: 04-04-2014
Naam: Jan Busser  
img

Na de periode Rainbow Kwintet ben ik in de 80-er jaren tenor-sax gaan spelen in de Lighttown Bigband en sinds 1992 in de Pointwood Bigband en af en toe met zoon op bas en kleinzoon op drums in de combo Three Gen Jazz.


Datum: 04-04-2014
Naam: Theo Conijn  
img

Ha die Jan Busser, leuk jouw reactie hier te zien! Uit het oog verloren maar goed om te lezen dat je nog steeds actief bent!
Alles goed met jou en Dienie?
Wij ook, maar nu in Frankrijk :
Groetjes, Theo Conijn