EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

24289

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

Clovis

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Clovis (2)

Beschrijving

Nog 'n foto van Clovis in hun latere bezetting. Met v.l.n.r. Roland (Wammes), René Stephan, Ad van den Hurk en Bartje Drossaerts. In deze bezetting trad Clovis zo'n 200 keer per jaar op. Bartje speelde daarna nog in de Classics uit Limburg en via invalwerk bij John Belton werd hij later de vaste gitarist van John Belton. René heeft nog bij Marleen Brigge uit Nederwetten gespeeld en bij de Teddy Boys uit Limburg. Wammes zat volgens mij nog 'n tijd in het verhuur van geluidsinstallaties en Ad van den Hurk werd Andy de Wit maar heeft nog vele andere ondernemingen gehad. Café's, radio Deborah, 'n drukkerij, in de dartartikelen gewerkt, nog 'n café in Spanje etc.


Geplaatst op

24-05-2010

Reacties:

Datum: 25-05-2010
Naam: Co de Weerd  
img

Wat lijkt Bartje veel op z'n vader van de fotowinkel aan de Heezerweg, iets minder dik (nu nog) ex-vriendje van de Heezerweg. Vader is overleden, maar moeder? Vroeger woonden wij op Heezerweg 196.


Datum: 07-09-2010
Naam: Johan Keijers  
img

Erg leuk deze foto Deze foto is gemaakt in de Taphoeve in Stramproy Ik heb vaak gewerkt met deze band In die tijd 30 jaar terug was ik daar de DJ Het was absoluut een te gekke band Super !!


Datum: 08-09-2010
Naam: Giovanni van Helvoirt  
img

En Bartje werd Bart en is samen met Jan Mutsaers (ook een oud-muzikant ) het verpakkingsbedrijf Mudropak in Helmond begonnen.


Datum: 08-09-2010
Naam: Harrie Wijgergans  
img

Hé Giovanni, bijna goed. Jan Mutsaers moet Jan Muskens zijn. Jan Muskens (drummer) kom je op de site ook nog wel tegen. Zijn tweelingbroer is Gerard, 'n gitarist. Vroeger zaten ze samen in de Time-Break Selection.


Datum: 08-07-2011
Naam: Rene Stephan  
img

Wow jongens wat ontzettend goed, leuk grappig is dat hier. Anno 2010 toch nog enige reacties. Ik noem Clovis nog steeds in mijn CV haha kan het niet laten, maar het was dan ook een echt fantastische tijd moet ik zeggen en wij (de bandleden) kunnen er volgens mij boekdelen over schrijven. Wat we natuurlijk uit gemakzucht niet doen. Ik heb inmiddels jarenlang in theaters gewerkt, musical gedaan, het liedje "Morgen" gemaakt als kandidaatnummer voor het Nederlands Songfestival met Marga Bult. Heel veel studiodingen gedaan en nu geef ik piano en harmonisatie lichte muziek. Nog steeds denk ik terug aan mijn "Eindhoven"-periode en sessies bij De Effenaar met Bertus Borgers, Broer Broekhuizen, Rosa King enz. Ik heb nu nog contact met de Ad, maar ook met Roland (Wammes) Compier. Het zal niet lang duren voor "we" eens ergens bij elkaar komen in Eindhoven ... en misschien doet iemand van hier een voorzet! Gewoon avondje "Old Fashioned" kletsen en herinneringen ophalen. Let me know en groetjes uit Beuningen


Datum: 14-10-2016
Naam: Peter Kuipers  
img

Clovis trad ook altijd op bij ons op de camping op Terspegelt, waar ik als klein jongetje meedeed aan een talentenjacht. Later op de Grote Berg nog een demo opgenomen. De Gouden Bal is het oudste café van Eindhoven. Wellicht weer een keer optreden daar?


Datum: 14-10-2016
Naam: Ben Brekelmans  
img

Roland "Wammes" Kompier runt all meer dan 25 jaar "Roland Kompier Produkties".
Zij leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de programmering en organisatie van veel bekende (vnl. jazz- en blues-)festivals, jazzclubs, theaters en bedrijfsevenementen. Zij verzorgen niet alleen de muziekprogrammering, maar ook de totale organisatie van een evenement. Roland maakte met zijn bedrijf destijds ook deel uit van de organisatie van het helaas ter ziele gegane Eindhovense Fiesta del Sol. Met Fancy (zie o.a. foto 5237) hebben we vele Fiesta-jaren lang erg prettig samengewerkt met Roland en zijn mensen.


Datum: 16-10-2016
Naam: Johan Vervest  
img

Leuk om Stephan te zien op een foto van zowat 40 jaren geleden.