EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

24068

Bijdrager:

Jaar:

2010

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

RKVV Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Een vereniging van graniet

Beschrijving

Met een jubileumwedstrijd, een geanimeerde receptie en een geweldig feest vierde de R.K.V.V. Tongelre op 1 mei jl. haar 90-jarig bestaan. Op het gloednieuwe sportpark natuurlijk. Omdat een 90-jarig huwelijksfeest een "granieten bruiloft" heet, noemt de rood-witte club zich in het speciale jubileumclubblad "een vereniging van graniet".
De wedstrijd rond de viering van het 90-jarig jubileum van de R.K.V.V. Tongelre was voor velen een weerzien van ouwe maten na een lange tijd. Onder hen veel trouwe bezoekers van deze website, waaronder Toon van Overbruggen die hier de ballen draagt. 
Voor meer foto's  klik hier
Met dank aan Marijke de Groot - Thijssen


Geplaatst op

03-05-2010

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 08-05-2010
Naam: Jacques Verbeek  
img

Voorkom dat we over 10 jaar weer naar namen moeten zoeken. V.L.N.R. Frank Verhofstad, Toon van Overbruggen (met ballen), Huub van der Steen, Jan Beelen en ... aan u.


Datum: 15-05-2010
Naam: A. van Overbruggen  
img

Jacques, de speler helemaal rechts is Jos Heesakkers, die tijdens deze jubileumwedstrijd als rechtsbuiten speelde. De wedstrijd tussen de "oude maten" uit de zestig-en zeventiger jaren tegen een elftal van de huidige selectie eindigde in een gelijke stand 1-1. Er deden geen spelers van het huidige eerste elftal mee, die moesten op zondag nog hun laatste competitie-wedstrijd spelen tegen Nieuw Woensel. Bij winst zouden ze een periode-kampioenschap in de wacht slepen. En dat is ze gelukt! In het seizoen 2010/2011 dus vierde-klasser?.