EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

23392

Bijdrager:

Jaar:

1965

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

114 Fellenoord

Straat:

Pastoor Petersstraat*

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

St Thomas van Aquino MULO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
MULO Thomas van Aquino

Beschrijving

Een vroeger buurmeisje reikte mij deze schoolfoto aan van vermoedelijk een examenklas 1965 van de Thomas van Aquino-MULO in de Pastoor Petersstraat. Buiten wiskundeleraar van Bracht herken ik op de voorste rij 1e van links Hans Boogers; op de tweede rij, 2e van links Paul van Hees en 3e van rechts Lambert (Bobbes) van Dijk; op de 3e rij met stropdas Peter van Haandel; op de bovenste rij 2e van links Peter Bovers en uiterst rechts Frits van Hout. Nu de overige namen nog.


Geplaatst op

27-02-2010

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 27-02-2010
Naam: Cor Platenburg  
img

Tweede van rechts, 2e rij, is dat niet Cees van de Coevering?


Datum: 28-02-2010
Naam: Peter Guns  
img

Op de 2e rij van boven 2e van rechts met bril meen ik mijn neef Peter Boogers te herkennen. Ze hadden vroeger een motorhandel "Piet Boogers'' aan de Boschdijk 141. Hij zou hier dan 17 jaar zijn. In 6-5 1981 is hij verongelukt met de auto.


Datum: 12-04-2010
Naam: Cees v.d. Coevering  
img

Tweede van rechts, tweede rij ben ik inderdaad. Volgens mij staat op de tweede rij, met bril, derde van links Frans van de Goor (die speelde destijds al op het orgel in de kerk bij de H.missen waar we, ik dacht met de hele school, naar toe gingen (moesten). Ik kan me niet herinneren bij welke gelegenheid dat was, Goede Vrijdag wellicht? En Frans van de Goor is of was toch dirigent van La Bonne Esperance het welbekende koor toch?


Datum: 13-04-2010
Naam: Cees v.d. Coevering  
img

Na enig zoekwerk heb ik dezelfde foto teruggevonden in mijn "archief". En wat blijkt? Ik heb destijds de achternamen van iedereen achter op de foto geschreven, helaas niet allemaal meer goed leesbaar, maar toch kom ik een heel eind. Ik heb van de meesten alleen de achternaam, misschien weet iemand anders ook nog de voornaam. Het betref klas IIA dus het is 1963 geweest, want in 1965 was het examenjaar. Onderste rij van links naar rechts: Hans Bogers, H. Dukino, P. van Aken, T. Gordijn, M. Dusseljé, Jos Franse Tweede rij van links naar rechts: ?????, dan Paul van Hees, Frits van de Goor, A. Siberg, Lambert van Dijk, Cees v.d. Coevering, v. Eembergen Derde rij van links naar rechts: Mr. van Bragt (wiskundeleraar), Buteyn, Hilterman, Candido, Paul van Haandel, Heymans. Peter Boogers, Bouman Bovenste rij van links naar rechts: ???, Peter Bovers, Frans Collart, Daniëls, Hegge, van Amstel, Frits van Hout Wie weet er ontbrekende voornamen?


Datum: 16-07-2010
Naam: Frits van Hout  
img

Tjonge, wat is dit lang geleden. Ik herinner mij nog een aantal voornamen: Hans Dukino, Tom(mie) Gordijn, Martin Dusseljé, Fried-Jan Hegge, Manus van Amstel. Waar is iedereen gebleven?