Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 22555
Bijdrager Louis van der Meijden
Jaar: 1959
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Voortgezet Onderwijs / Scholengemeenschappen |St Joriscollege / Pleincollege Sint Joris

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

St.Joriscollege schoolvoetbalteam 1959

Beschrijving Voor de jaarlijkse wedstrijd tegen de leraren werden meestal de beste eindexamen kandidaten geselecteerd, behalve in 1959.
Wim Wolbers en Louis van der Meijden mochten niet meedoen, omdat zij resp. in het 1e team van PSV en EVV-Eindhoven speelden.
Daarom fungeert Louis van der Meijden hier als coach van het leerlingenteam.
vlnr
staand: Louis van der Meijden, van Rooy, Rinus de Weijer, ?, Jan der Kinderen, ?
hurkend: Wolters, ?, Hille Bosma, Ben van Hoof, ?.
Geplaatst op 10-12-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 24-04-2010
Naam: Arno der Kinderen img

Wat leuk om mijn vader op deze foto te zien. bescheiden als hij was zei hij dat hij geen goede voetballer was, maar volgens mij kom hij toch aardig tegen een bal trappen.


Datum: 15-06-2010
Naam: Wim Nouwen img

Ik heb het genoegen gehad om met Louis van der Meijden, Jan der Kinderen en Hille Bosma in het Hoofdklaase Juniorenelftal van Eindhoven te hebben gespeeld. Louis was een spijkerharde middenvelder die in het huidige voetbal nog wel een rol zou hebben gespeeld. Jan was een sierlijke verdediger die er een hekel aan had om de bal ongecontroleerd weg te schieten. Hij loste alles met techniek op en zocht vaak de moeilijke weg. Als keeper had ik met Jan de afspraak om mee te doen met zijn frivoliteiten o.a.bij terugkopballen. Vaak tot ongenoegen van de trainers maar wel tot vermaak van het talrijke publiek Hille was een 12e of 13e man Technisch begaafd, slim en een goed schot. Jammer genoeg miste hij snelheid. Een tijd waarin ik na meer dan 50 jaar met plezier aan terugdenk.


Datum: 09-07-2012
Naam: Louis van der Meijden img

Vlnr. staand: 1. Louis van der Meijden 2. ? van Rooij 3. Rinus de Weijer 4. ? van Kollenburg 5. Jan der Kinderen 6. ?? 7. Huub Princen
vlnr. zittend: 1. ? Wolters 2. ?? 3. Hille Bosma 4. Ben van Hoof 5. ??