Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 22501
Bijdrager Jos Eijkman
Jaar: 1966
Locatie 1.: Gestel |724 Bennekel-Oost
Onderwerp.: Panorama - Stadsoverzichten |Gestel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

De Bennekel van boven (4)

Beschrijving Vanaf de in aanbouw zijnde flat aan de Holstraat.
Geplaatst op 04-12-2009

Reacties

Datum: 05-12-2009
Naam: Frans van Schoonderwalt img

Duidelijk herkenbaar van links af de Barbaraschool, de Maria Middelareskerk en de Henricusschool. Speeltuin Jeugdvermaak is op deze foto blijkbaar (nagenoeg) verdwenen en vervangen door nieuwbouw. Zou de kerk aan de horizon die van Meerveldhoven (of Zeelst) kunnen zijn?


Datum: 05-12-2009
Naam: Toon Geevers img

Het gebouwtje van de speeltuin waar de toiletten waren staat hier nog op.
Duidelijk te herkennen de Verhulststraat, begin van de Benoitstraat met het huis waar ik heb gewoond, Valeriusstraat, Ockeghemstraat, Beeethovenlaan met de witte huizen, Nicolaiistraat en Dufaystraat. De kerktoren in de verte lijkt mijn van Zeelst te zijn.


Datum: 05-12-2009
Naam: Ben Dankers

Dit is dan van de voorganger van de huidige nieuwe torenflat.
Toen de nieuwste appartementen aan de Holstraat zijn gebouwd, 2003 tot 2005, was dat huisje van de speeltuin al weg en was men bij de school aan het bouwen aan het spilcentrum De Kameleon, ook de kerk was toen al enige tijd gesloopt.


Datum: 06-12-2009
Naam: Ad Pluijm img

Ik denk dat Frans bedoeld van af rechts want dat is de Babaraschool en die kerk vermoed ik de Theresiakerk in Strijp. Kijkend door de Reinkenstraat steeds recht door kom ik in Strijp uit en ligt Zeelst veel meer naar links.


Datum: 16-02-2010
Naam: Hans Sprengers img

Inderdaad Ad, als je de Reinkenstraat zou volgen dan draait ie naar rechts. Maar gezien we hier rechtdoor kijken en zodoende tussen de Tinelstraat en Reinkenstraat door kijken is het toch Zeelst. Ik heb er de kaart even bijgepakt. En nou denk jij wat maakt ie zich toch druk ,maar dat komt omdat ik er al ruim 30 jaar vlak bij woon! Maar munnun buik blijft altijd nog lekker blauw.