Fotonr.: 22056
Bijdrager Ad Pluijm
Jaar: 2009
Locatie 1.:Gestel |725 Bennekel-West, Gagelbosch |Locatellistraat
Onderwerp.: Verenigingen |Buurtverenigingen / Buurtactiviteiten |Reunie, Bennekel Boys

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Reunie Bennekel (3)

Beschrijving 28 Oktober was de reünie van de Bennelkel boys, meer dan 50 jaar elkaar niet gezien. De dia presentatie verzorgd door Eindhoven in Beeld sloeg in als een bom evenals de oude foto's die ik van de site had gehaald en tegen de ramen en muren had geplakt. Het was de hele avond kijken en bijpraten. Het was ouwe jongens krentemik, een avond die ik mijn hele leven niet meer zal vergeten zo super. Bij deze: mensen van Eindhoven in Beeld, heel heel hartelijk dank ook jullie bijdrage heeft er aan geholpen dat dit een onvergetelijke avond is geworden voor al die ouwe Bennekel boys. De taart is dik verdiend.                                        
Geplaatst op 02-11-2009

Reacties

Datum: 02-11-2009
Naam: Ad Pluijm img

Toch even wat namen vermelden van links naar rechts, wit truitje is Pietje Smeijers, blauw trui, Nico Derhaag, zwarte jack Peter Heesakkers,onder het beeldscherm Jantje v/d Gevel, de dames in het midden staand Marian Pluijm, Gerrie Hermkes en Nettij Raijmakers aan het raam ikke en Nico Sprengers, dames vooraan de schoonzussen de Corte.


Datum: 02-11-2009
Naam: Ad Pluijm img

En voor onze trouwe kijkers van de Bennekel Boys op de site alle foto's van die avond.


Datum: 02-11-2009
Naam: Tonnij Wouters img

Even wat rechtzetten Ad. Gerrie Hermkes staat er niet op dit is Jantje v.d.Gevel zijn vrouw. En de dame op de voorgrond is Mieke van Kemenade-Meeuwis met de vrouw van Gerard de Corte. Dat komt er van Ad als je het de hele avond druk hebt.!!!!
Maar het was een fantastische avond een pluim voor Adje Pluijm.


Datum: 03-11-2009
Naam: Toon Geevers img

Ad, hardstikke goed gedaan. Ik vond het een heel geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Bedankt en ook Tonnij die volgens mij allerlei hand- en spandiensten heeft verleend.


Datum: 08-11-2009
Naam: Ad Pluijm img

Ja Toon zo is het wel, de regelaars waren Tonnij Wouters, Jan Snijders en ondergetekende. Ere wie ere toekomt Tonnij.