EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

21479

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Overheidsdiensten

Onderwerp 2.:

Brandweer

Onderwerp 3.:

Brandweermensen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Brandweer Eindhoven (3)

Beschrijving

Theo van de Mierden, Peek Lenen, Henk Klaassen, Piet van Ekelen, Gerrit Hendriks, Frans van Laarhoven, Frans van de Donk


Geplaatst op

18-09-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 19-09-2009
Naam: Dre Rennenberg  
img

Frans, op deze foto wordt de muur tussen de slaapzalen 1 en 2 verwijderd. Zodoende kregen we een grote ruimte waarin volgens mij in 1965 de receptie van het 25-jarig bestaan van de brandweer werd gevierd. Wat betreft de foto van het brandweerelftal had jij gelijk. Het was in Dordrecht. Op de foto zie ik ook Harry Jacobs, bekend om zijn spannende verhalen.


Datum: 19-09-2009
Naam: Betsie Willemsen  

Hallo Frans, ik denk dat je mij nog wel kent. Ik zag de foto van die brandweermensen, erg leuk, ik ken ze nog wel. Ik weet niet of Henk toen al bij de brandweer was.
Hij is volgens mij in 1957 bij de brandweer gekomen.


Datum: 30-09-2009
Naam: F.G van de Donk  
img

Hallo Betsie, ik ken je nog wel. Ik heb lang gezocht naar nog meer foto's, maar heb er uiteindelijk maar eentje gevonden. Die staat ondertussen ook op de site onder nummer 21633.


Datum: 17-10-2009
Naam: Betsie Willemsen  
img

Hallo Frans, ik heb nu pas jouw antwoord gelezen. De nieuwe foto heb ik gezien, wel erg leuk maar ik kan er Henk niet op vinden. Toch denk ik dat hij er wel op moet staan. Volgens jou staat hij naast Theo v d Mierden maar ik zie het niet. Misschien dat iemand het wel ziet, alvast bedankt.


Datum: 03-12-2009
Naam: Annemieke van den Boomen - van Rooy  
img

Hoi Frans, ik herken ook enkele brandweermannen op deze foto. Degene voor op de foto is mijn vader - Frans van Rooy. Volgens mij zit aan de rechterkant Gerrit Hendriks. 


Datum: 22-04-2014
Naam: A Klasens  
img

Mijn vader, Henk Klasens, staat op de foto, met de bril en schop in de hand. Hij is helaas in 2012 overleden en had het elke dag nog over de brandweer.


Datum: 26-06-2016
Naam: Christie Kater-Klasens  
img

Zijn er nog meer fotos van mijn vader Henk Klasens te zien of te krijgen? Hij overleed op 27 juli 2012. Zo ja, dan graag een reactie.