EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

21454

Bijdrager:

Jaar:

1948

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

721 Genderdal

Straat:

Ooistraat*

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Overige Personen

Onderwerp 3.:

Gestel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Ooistraat Maycretes (Makrietjes)

Beschrijving

Foto van mijn ouders Charles Brouns en Els Brouns van Moorsel in de Ooistraat. Ikzelf op de step. Wij woonden destijds op nummer 5.


Geplaatst op

16-09-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 24-05-2010
Naam: Aloys van de Burg  
img

Geweldig dat ik deze foto met deze tekst tegenkom. Ik ben 48 en woon al bijna mijn hele leven in Den Helder (mijn vader is gepensioneerd marineman). Maar..........ik ben op 14 april 1962 geboren in Eindhoven, en wel in de Ooistraat, nummer 5!! Zou heel graag willen weten in welk jaar bovenstaande foto genomen is. Ik kom bijna nooit meer in Eindhoven, maar onlangs heb ik het oude huis op de Eckartseweg van mijn reeds overleden oma bezocht, Daar woont nu een jong gezin en zij wezen mij op het bestaan van deze site. Echt heel erg leuk en al vele foto's bekeken. << het jaartal vind je naast de foto, in blauw (red.)>>


Datum: 11-09-2011
Naam: Dian van Kan-Spieringhs  
img

Wat een toeval allemaal. Ik ben geboren in 1956 en op mijn geboortekaartje staat het adres; Ooistraat nr. 5. Mijn ouders hebben hier een aantal jaren gewoond. Ik denk van ongeveer 1951 tot 1957.


Datum: 11-09-2011
Naam: Lucien Brouns  
img

Grappig die reactie's van mensen die op nummer 5 zijn geboren en hebben gewoond. Mijn broer in de kinderwagen is maart 1948 geboren en zo te zien aan de kleding en de bomen zal de foto in het najaar zijn genomen. Hij zit overigens in de kinderwagen zo te zien.