Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 21437
Bijdrager F.G. van de Donk
Jaar: 1961
Onderwerp.: Overheidsdiensten |Brandweer |Brandweermensen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Brandweerelftal

Beschrijving Brandweer Eindhoven voetbalelftal in Dordrecht. vlnr: Sjack Geenen, Gerrit Hendriks, Marinus van de Steen, Theo van de Mierden, Frans van Laarhoven, Sjef Optebeeke, Cor Merienboer, Frans van de Donk, Albert Pruijsen, Jo van Gerwen Onder vlnr: Frans Heijmans, Dré Rennenberg, Cees Heeren, Marinus Laanen, Harrie Verschuren, Wim de Geus
Geplaatst op 15-09-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 16-09-2009
Naam: Dre Rennenberg img

Frans, uit het aantal foto’s dat op de site staat, zag ik het direct. Deze foto geeft mij een dierbare herinnering aan een tijd dat ik deel uit heb gemaakt van de gemeentebrandweer Eindhoven.
Wij zijn volgens mij enkele jaren daarna kampioen van Nederland geworden. Deze foto werd volgens mij gemaakt in Vlissingen. We wonnen daar onze eerste wedstrijd met 1-0, door een doelpunt van mij, waar ik niks aan kon doen!!. Jij had een schot dat vergelijkbaar was met dat van Willy van der Kuylen. Van een kleine dertig meter schoot jij me recht voor mijn hoofd (toen nog kop). Ik plat en de bal verdween in het doel. Nu zeg ik eerlijk ” het was jouw doelpunt”
Dré Rennenberg