Fotonr.: 20990
Bijdrager Mark van de Laar
Jaar: 2009
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Markt

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Markt in 2009

Beschrijving Er staan vele foto's van de Markt op deze site. Leuk om die eens te vergelijken met de huidige situatie. Foto is gemaakt in noordelijke richting (naar station) met aan de rechterkant de ingang van de Heuvelgalerie met daarachter de Hermanus Boexstraat. Vroeger zat aan de rechterkant op de Markt ook café 44, maar dat is al lang geleden.
Geplaatst op 07-08-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 07-08-2009
Naam: Lieke Slegers img

Dit is wat ik altijd in Eindhoven heb gemist, flink wat terrassen. Ziet er leuk uit. Ik woon al heel lang niet meer in Eindhoven en wat ik me afvraag, zijn dit allemaal nieuwe panden?


Datum: 07-08-2009
Naam: Wim Habraken

Oef..! De vraag laat zien dat je inderdaad al heel lang niet meer in Eindhoven, of in elk geval niet meer op de Markt bent geweest Lieke! Rechts is het vooraanzicht van de Heuvelgalerie. Het torentje op de hoek van de Nieuwstraat, is één van de ingangen van dit grote en overdekte winkelcentrum. De panden van de Markt, zijn deels afgebroken en nieuwbouw, andere hebben ze in elk geval de gevel gespaard en opgenomen in het geheel. De Heuvelgalerie trekt jaarlijks enorm veel bezoekers tot ver buiten Eindhoven. In 1990 is met de bouw van het geheel gestart. Op de Web-site: , zie meer info en foto's van hoe het is geworden, ook binnen. Kom eesn kijken in Eindhoven, op de Markt, Lieke! Dan kun je het zelf zien.