Fotonr.: 20571
Bijdrager Hennie Peels
Jaar: 1962
Onderwerp.: Sport |Wielrennen |Wilhelmina / Het Zuiden

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Wielerclub Wilhelmina

Beschrijving De ploeg van wielerclub Wilhelmina aan de start van de clubkampioenschappen van Nederland.In 1962 te Wijk bij Duurstede. Van links naar recht : Henk Jaspers, Hennie Peels, Sjef Coone (beroepsrenner,valmhelm niet verplicht), Brekelmans, (?), van Kemenade en uiterst rechts de voorzitter Cor Wijdenes.
Geplaatst op 09-07-2009

Reacties

Datum: 09-07-2009
Naam: Hennie Peels img

De voornaam van Brekelmans is waarschijnlijk Ton en van Van Kemenade Ad.


Datum: 10-07-2009
Naam: Rieky Brekelmans img

De voornaam van Brekelmans is Tom, hij is mijn neef.


Datum: 23-08-2009
Naam: Leo Brekelmans img

Mooi die groep wielrenners: Henk Jaspers, Hennie Peels, Sjef Coone (voormalig beroepsrenner, jammer van zijn overleden zoon) Tom Brekelmans, was een neef van me, jammer dat hij zo vroeg stopte. Ab van Kemenade is nog ooit beroepsrenner geweest die later ook stopte. En de voorzitter van Wielerclub Wilhelmina de heer Cor Wijdenis, de speaker van wielerwedstrijden in vele jaren.


Datum: 24-11-2009
Naam: Wilma der Kinderen img

Bij de namen ontbreekt Piet Deenen. Hij staat tussen Ton Brekelmans en Ad van Kemenade. Ad was een goede renner. Hij heeft 3 keer het zilveren stuur gewonnen, een klassement over de klassiekers ieder jaar.


Datum: 24-11-2009
Naam: Wilma der Kinderen img

Ik heb de foto onder de loep genomen. Dit is Piet Deenen toch niet.


Datum: 28-11-2009
Naam: Piet Kessels img

De renner tussen Tom Brekelmans en Adje van Kemenade is Frans Aalders uit Lieshout.


Datum: 29-11-2009
Naam: Hennie Peels img

Heb vandaag het trieste nieuws ontvangen dat Cor Wijdenes op de gezegende leeftijd van 90 jaar is overleden. Dinsdag a.s. wordt hij gecremeerd.


Datum: 02-09-2011
Naam: Koos van Lieshout img

Heeft iemand misschien ook nog foto's van de clubkampioenschappen in Wijk bij Duurstede van begin jaren '60 van wielerclub het Zuiden met op de foto: Jan Gisbers, Pietje Damen, Jos Hinsen en Koos van Lieshout, wilt U ze mij dan even mailen. Bij voorbaat dank, Koos van Lieshout.


Datum: 14-09-2011
Naam: Koos van Lieshout img

Ik ben op zoek naar het adres van Jan Gisbers, voorheen ploegleider en in zijn jonge tijd amateurwielrenner bij wielerclub "Het Zuiden " of van Harrie van Gestel, bestuurslid van "Het Zuiden ".