Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 19114
Bijdrager Peter van Hout
Jaar: 1966
Onderwerp.: Muziek & Zang |Bands / Orkesten |The Jerseys

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

The Jerseys

Beschrijving Als oud-Eindhovenaar en voormalig drummer van de Jerseys hierbij een foto die we destijds uitdeelden aan onze fans. Ik denk dat het een opname is uit 1966. Het was onze beginperiode. Terugblikkend is dit voor mij en waarschijnlijk voor veel van mijn generatiegenoten de mooiste tijd van ons leven geweest. Timo Brouns, Peter de Graaf, Ben Brekelmans en Peter van Hout zijn de boys op de foto. Ik heb in 1967 de band verlaten omdat ik Eindhoven ging verlaten.

Geplaatst op 10-03-2009

Reacties

Datum: 10-03-2009
Naam: Ben Brekelmans img

En dankzij deze foto is er nu na 42 jaar en veel tevergeefs speurwerk ineens weer contact met de overige Jerseys, dankzij deze website.
Hartstikke mooi, ik ben er erg blij mee!


Datum: 13-03-2009
Naam: Marijke de Groot-Thijssen img

The Jerseys zijn weer te zien en te horen op zondagmiddag 15 maart in Valkenhorst aan de Oirschotsedijk. Naar het schijnt wordt dat weer een reünie van Jerseys-fans.


Datum: 31-03-2009
Naam: Marijke de Groot-Thijssen img

Mooi man, de blonde jongen rechtsonder, Peter van Hout, is weer druk in de weer met de drumstokken. Nog even oefenen en The Jerseys staan weer in deze combinatie op het podium.


Datum: 01-01-2010
Naam: Ben Brekelmans img

Op 9 januari a.s. is het zover: deze Jerseys in 't Vestzaktheater in Son, voor het eerst na ruim 42 jaar (zie www.thejerseys.nl).


Datum: 01-06-2010
Naam: Humphrey Jacobs img

Hoi Ben en Marijke, gisteren heb ik staan kijken en luisteren. En genieten van het optreden van The Jerseys in Valkenhorst; echt geweldig. Helaas moest ik te vroeg weer weg maar ik heb tegen Marijke gezegd dat ik het een heel erg mooi repertoire vond. Heel even heb ik ook nog met Jos gesproken die ik ken uit de periode Impuls 5 en uiteraard van jullie formatie Fancy. Groeten en tot ziens van een muzikale vriend van The Rhythm Kids en nu ook fan van The Jerseys.


Datum: 06-08-2013
Naam: Henny den Brok img

Hoi Humphrey, zit jij in de band met de naam The Spiders? Die hebben eergisteren opgetreden op de kermis op het Trudoplein in Eindhoven.


Datum: 06-08-2013
Naam: Humphrey img

Klopt inderdaad Henny, leuk weer van jou te horen. Er waren vele bekenden uit Gestel, de Bennekel en Strijp aanwezig, waarvan ik enkele zeker 40 jaar niet gezien heb. Ik zit ook in de H&F band (Humphrey & Friends) en daarin spelen we voornamelijk indorock en country. Laat maar horen als je er een keer bij wilt zijn, dan mail ik jou.


Datum: 13-03-2018
Naam: Henny van Empel - Lathouwers img

The Jerseys en Humphrey & Friends zijn leuke, gezellige 60s bands. Top! Ik ga er dan ook met heel veel plezier heen. xxx


Datum: 14-03-2018
Naam: Ben Brekelmans img

Ja, Henny, binnenkort is het weer zover! Op zondag 25 maart a.s. met The Jerseys bij Quatre Bras in Best. Tot dan dan!