EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

19065

Bijdrager:

Jaar:

2000

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

Orkest Henk van Zantvoort

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Paul v Zantvoort

Beschrijving

Paul, een bekende Eindhovenaar (Saxofonist) is op 27 februari 2009 overleden. Velen kennen hem van de muzikale Fam v Zantvoort uit de Schoenerstraat. Op de foto rechts Paul van Zantvoort en links Joe Sands.


Geplaatst op

07-03-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 07-03-2009
Naam: Jan Snijders  
img

Links Jo v Zantvoort bekend als Joe Sands, ook een van de betere muzikanten uit de Muzikale Fam v Zantvoort .


Datum: 12-03-2009
Naam: Harrie Wijgergans  
img

Beste Jan, zou het misschien `n vergissing kunnen zijn van jou? Volgens mij is de saxofonist rechts Henk van Zantvoort, `n oudere broer van Paul. Maar ik kan me uiteraard ook vergissen. We wachten de reacties maar af.


Datum: 13-03-2009
Naam: Jan Snijders  
img

Harrie dit zijn mijn zwagers. Wij hebben Paul rechts vorige week donderdag begraven. Ik kan me wel voorstellen dat je denkt dat het Henk is omdat, als ze staan te blazen, heel veel op elkaar lijken maar neem maar van mij aan dat ik het goed heb, hij kwam regelmatig bij mij, ik ben met zijn enige zusje getrouwd waar hij veel mee op had. Als ik een foto van Henk te pakken krijg zal ik hem op de site proberen te krijgen dan kan je het verschil zien.


Datum: 13-03-2009
Naam: Harrie Wijgergans  
img

Excuses Jan, maar dat ik Paul voor het laatst heb zien spelen is eind jaren zeventig geweest met o.a. Dik Stichter, Arno v.d. Kerkhof en Theo de Vries; toen was hij in m`n herinnering `n Paul met zwart haar en dat beeld is, stom natuurlijk, altijd zo gebleven. Henk heb ik nog wél regelmatig gezien dus dacht ik in één oogopslag dat het Henk was. Als ik geweten had dat de van Zantvoort`s jouw zwagers zijn had ik `t uiteraard nooit in twijfel getrokken. groeten Harrie. (v.h. van First selection)