Fotonr.: 18679
Bijdrager Ron Hernaus
Jaar: 1961
Locatie 1.:Centrum |112 De Bergen |Deken van Somerenstraat
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |MAVO / (M)ULO / VMBO |Pleincollege Aloysius / De Roosten MAVO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Aloysius MULO, Klas 3B 61/62

Beschrijving

Je ziet het is beschamend weinig wat ik nog aan namen weet. Ik herinner ze wel, maar namen na zo'n 46 jaar. Wie helpt?
Geplaatst op 02-02-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 20-05-2009
Naam: Harry van den Heuvel img

De leraar op de 2e rij links was onze Weertse Franse leraar hr. Mertens, bijnaam le perroque, papagaai. Hij heeft Toon Berkers opgevolgd (Toon Lub) die hoofd van de mulo werd in Veldhoven. Overigens de enige die ik ken is Ronnie Hernaus, broer van Hans die bij mij in Valkenswaard woont. Evenzo zijn zus Ine de Vries.


Datum: 21-07-2009
Naam: Tiny Rulkens img

Voorste rij 3e van links is Tijn Walraven


Datum: 22-07-2009
Naam: Ron Hernaus img

Bovenste rij, geheel rechts is Lambert Jansen .
En Harry, mijn jongste zus uit Dommelen/Valkenswaard heet Inge. En ben jij familie van destijds leraar op deze MULO, de heer van den Heuvel uit Mierlo?


Datum: 22-07-2009
Naam: Harry van den Heuvel img

Ronnie leuk je reactie te lezen. Beiden ken ik goed. Hans en jullie inge. Je vader was bij ons op Vliegbasis Eindhoven  seg. majoor, evenals de vader van Wilbert Reuver die in Veldhoven woont. Overigens Piet v.d.Heuvel was geen familie van mij maar kwam evenals ik vanuit Gestel naar de Aloysuis-mulo, waar hij onderwijzer was. Hij kwam met zijn brommer vanuit Mierlo.


Datum: 16-03-2010
Naam: Piet Jacobs

Nou niemand alle namen ? Hier komen ze dan: bovenste rij (v.l.n.r.): Theo Wouters, Fred Huybregts, Wim Vrijaldenhoven, Ronny Hernaus, John Janssens, Lambert Jansen. 2e rij (staande): de heer Mertens (klasseleraar), Paul Barts, Ben Sikking, Ad van Meeuwen, Hans Stallinga, Gerard Lijnkamp, Jac Akkermans, Huub Vervest, de heer Hille 3e rij (knielende: Huub Ras, Jac van Kronenburg, Tom Vermaessen, Andy Wijzenbeek, Kees Bernaards, Piet van Heeswijk, Jan Gruythuizen, John v.d. Linden, Ad v.d. Pasch 4e rij (zittend): Joep Verheijen, Christ van Vroonhoven, Tijn Walraven, Hans Zwaga, Kees v.d. Hoek, Jac van Gestel, Tiny van Rooij, Piet Jacobs, Antoon Lachniet. That's all.


Datum: 17-03-2010
Naam: Ron Hernaus img

Nu je het zegt! Piet, bedankt voor het dichten van dit gat in mijn geheugen. Nog lang heb de namenlijsten uit mijn agenda's bewaard maar bij de laatste grote verhuizing naar Z-Limburg heb ik ze toch maar weg gedaan. Ontstellend leuk dat ik je via deze site nog eens tref. Met name bij de gymnastieklessen hadden wij een speciale band herinner ik me nog duidelijk. En dat ik zelfs de naam van Paul Barts was vergeten. Hij woonde net als Ben Sikking, Ad van Meeuwen en Gerard Lijnkamp in het 'WitteDorp'  (Burghplein / P.Dondersstraat) en zijn, volgens mij, na de Mulo met z'n vieren naar het Hertog Jan college in Valkenswaard gegaan.