EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

18306

Bijdrager:

Jaar:

1946

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

216 Bloemenplein

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Overige Personen

Onderwerp 3.:

Stratum

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Kinderen Bloemenbuurt (1)

Beschrijving

Boven v.l.n.r.: Bep ? (Versantvoortstraat), Constance van Hoof (Bloemenplein), ?. In het midden ? van Hoof. Onder: Riek van Hoof (Leenderweg), Willy Ennen (Crocusstraat), Sjaantje (Jeanne) Roosendaal (Bloemenplein).


Geplaatst op

29-12-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 25-01-2011
Naam: Piet ( nu Pierre ) Alderliesten  
img

Zijn Nellie en Liesje Roosendaal bij jullie bekend? Zijn naar Gouda verhuisd. Ze woonden in een zijstraat van Edelweisstraat. Ze gingen op school aan de Leenderweg. Ik woonde samen met vier broers en zus aan de Leenderweg 292. Tegenover de Edelweisstraat. Familie Roosendaal kerkte in het houten kerkje aan de Roostenlaan. Hoor ik nog wat van jullie?


Datum: 29-01-2011
Naam: Corrie Dufourny-Roosendaal  
img

Beste Pierre, je vraagt of Nellie en Liesje Roosendaal bij ons bekend zijn, nee dat is niet zo. Wij waren niet en zeker ik niet (ben jonger dan die op de foto staan) bekend in de buurt van de Edelweisstraat, dat was nogal een stuk uit onze buurt. Wij waren allemaal van het Bloemenplein en omgeving, dat was meer naar voren van de Leenderweg. Je weet zelf misschien wel waar dat is, net achter waar vroeger die kledingzaak Wenting was. Jammer, ik kan je niet helpen, ik had ook gehoopt dat iemand misschien iets meer van deze twee foto's af zou weten.


Datum: 21-04-2016
Naam: Antonius van Hooff  
img

I was originally from the Leenderweg in Stratum but emigrated to Australia in 1952. I still have a cousin (Toos) in Eindhoven and I know there are more "van Hooff's" in Tilburg. I guess the Van Hooff name is fairly common in Nederland.


Datum: 22-02-2018
Naam: Wim Theunissen  

Beste Corrie, het meisje rechts boven is mijn oudste zus, Annie Theunissen uit de Narcisstraat.
<< Wim, we missen je e-mailadres. (Red.) >>