EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

16568

Bijdrager:

Jaar:

1985

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

211 Irisbuurt

Straat:

Kanaaldijk Zuid

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Bouwstoffen / Bouwmaterialen

Onderwerp 3.:

Braat / De Boo

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Braat Bouwstoffen

Beschrijving

Braat Bouwstoffen was gevestigd aan de Kanaaldijk Zuid 5. Momenteel vindt je daar complete nieuwbouw en heet het De Boo.
Met dank aan Lambert Vermeulen


Geplaatst op

06-08-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 12-03-2010
Naam: Ruud Jansen  
img

Prachtige foto van destijds, ik heb er zo'n tien jaar gewerkt als commercieel buitendienstmedewerker voor het rayon west- en zuid-Nederland. Werkelijk een fijne tijd meegemaakt. Zou graag in contact willen komen met oud-collega's, zoals Jan Cappetti, Ben van Elden, Fon van Oosterhout en nog vele meer. Groeten uit Thailand.


Datum: 04-04-2011
Naam: peter pilgram  
img

Ik heb nog regelmatig contact met Wil Hoen, als iemand die nog gekend heeft.


Datum: 20-07-2011
Naam: Wiebe Braat  
img

Goed om te lezen dat er nog positieve herinneringen aan het bedrijf zijn. Graag zou ik nog eens in contact willen komen met Nick Hoen die in die tijd grensverleggende coördinatie verzorgde voor alle filialen van Braat Bouwstoffen.


Datum: 21-07-2011
Naam: Peter Pilgram  
img

Van mijn maatje Wil Hoen vernam ik dat zijn broer Nick al enige jaren (2006) is overleden. Wil heeft ook nog enige tijd bij Braat Eindhoven gewerkt en is na zijn diensttijd (Nieuw-Guinea) bij Braat in Venlo terechtgekomen. Wil is gehuwd met Joke Cappetti, een zus van eerder genoemde Jan en wist te vertellen dat hij ook nog wel eens contact heeft met Ben van Elden.


Datum: 23-05-2012
Naam: Ruud Jansen  
img

Ik heb sinds kort mailcontact met Truus van den Oever, van de afdeling keukens destijds. Zij was de rechterhand van Jan Cappetti. Later is Dorien van Bennekom erbijgekomen, waar ik ook mee heb samengewerkt. Ja, een prachtige tijd om aan herinnerd te worden. Dorine van Bennekom heeft nu ook contact met Fon van Oosterhout en Ben van Elden, die destijds de tegelafdeling vertegenwoordigden. Al met al fijne collega's waar ik prettige tijd mee heb gehad. Met Dorien van Bennekom correspondeer ik nu ook.


Datum: 23-05-2012
Naam: Ruud Jansen  
img

Ik zou ook graag in contact willen komen met de heer Charles van Baar (administratie), Freddy .... (keukenwagenchauffeur) en ene Tinus van Os (groot transport), bekend om zijn luidruchtige stem, ha ha ha. En Joske .... Al met al een fantastische tijd geweest!


Datum: 02-02-2013
Naam: Ruud Jansen  
img

Beste vrienden, daar ik in oktober 2013 weer even in Nederland ben, zou ik graag een reünie willen organiseren met onze oude collega's van Braat Eindhoven. Ik hoop spoedig iets van jullie te vernemen.
<<< Belangstellenden kunnen Ruud een persoonlijke e-mail sturen. Klik hiervoor op zijn naam (in het blauw). (Red.) >>>


Datum: 04-05-2014
Naam: Walter Salens  
img

Just to say to Wiebe Braat: so many years since we last met in France - Chalons sur Marne. Still working?
Best regards


Datum: 23-03-2018
Naam: Martine Keus  
img

Hallo Wiebe. Al ben ik niet van Eindhoven maar wel van het hoofdkantoor aan de Duinweg in Den Haag, ik was één van de allround secretaresses aldaar.
Ik heb in mijn bezit de ijzeren naamplaat die aan de gevel van het hoofdkantoor bevestigd was. Er staat op "N.V. Bouwstoffen voorheen A.E. Braat". Mocht je er interesse in hebben, zeg het maar.