EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

162

Bijdrager:

Jaar:

1979

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

516 Vlokhoven

Straat:

Samarialaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Woensel, Cornelis Jetsesschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Klas 6 Cornelis Jetses School 1979

Beschrijving

De jaarlijkse klassefoto: klas 6 van de Cornelis Jetses School, Samarialaan 1a in Vlokhoven. De school bestaat nog! Ik kan me nog een aantal namen herinneren: Rene, Marco, Jaap, Rene, Annette, Steve, Ingrid, Geraldine, Patrick, Corine, Stella, Yvette, Mireille, Ingeborg, Frank, Inge, Lucien, Joshua, Ruud, Arno, Erik, Martin, Paul en Marcel. <<< Foto op verzoek van de oorspronkelijke inzender verwijderd en vervangen door een identiek exemplaar (redactie 6-8-2008) >>>


Geplaatst op

27-04-2005

Reacties:

Datum: 12-07-2005
Naam: Peter Vervoort  
img

De leraar met baard is de heer Alex Witting.


Datum: 27-07-2016
Naam: Joshua Botos  
img

Ik denk dat iedereen in zijn/haar leven zich wel eens afvraagt hoe het is met z'n oude klasgenootjes. Ik stond laatst toevallig bij de moeder van Yvette aan de deur (ik was aan het fotograferen voor haar deur). Ingrid van Rooij herinner ik me goed en Yvonne uit het eerste hofje in het Hool, Viandenhof geloof ik. René en Arno van Rosmalen, Katrien, ook uit het Hool, Viola, Marcel Gommers, Corien. Mireille was ineens verdwenen, jammer vond ik dat. Maar goed, mocht iemand dit nog lezen stuur me een mailtje, leuk!


Datum: 29-11-2022
Naam: Gerdina Bergmans  
img

Wat leuk! Ik kan me dit nog erg goed herinneren. Ja, Alex Witting werd later ook "hoofd" van de school, de term directeur was er toen nog niet. De tweeling René en Arno van Rosmalen, Brigitte Rosulek, mijn beste vriendinnetje destijds. Voetballen op het schoolplein, want ja ik deed altijd mee met de jongens. Hoe is het iedereen vergaan? Martin Timmermans, het rekenwonder van de klas en ga zo maar door.