EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

15717

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

18 Septemberplein

Onderwerp 1.:

Gebouwen

Onderwerp 2.:

Overige Gebouwen

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Fietsenkelder

Beschrijving

Een van de twee toegangen tot de fietsenkelder onder het 18 Septemberplein. Soms worden deze toegangen wel eens 'omgevallen frietbuilen'genoemd. Deze bewaakte fietsenkelder kampt sinds de opening in 2009 met lekkages. Deze onwenselijke situatie is op de dag van vandaag (2021) door de gemeente nog niet structureel opgelost.


Geplaatst op

11-02-2021

Reacties:

Datum: 11-02-2021
Naam: bert van herk  
img

Niet anders verwacht. Zolang er nog vrachtwagens over rijden zal dat wel zo blijven. En het mooiste is, ze rijden er altijd over.


Datum: 12-02-2021
Naam: ad Thijssen  
img

Beste Bert. Het zijn niet alleen de vrachtwagens die de vernielingen aanbrengen. De weekmarkt doet er er ook geen goed aan. Het is niet meer zoals vroeger, een kofferbak met spulletjes of een aanhangertje. Grote aanhangers met een mover omdat hij anders niet handelbaar is. Viskramen met een loei van een aanhanger. Dit alles draagt niet bij aan het in stand houden van het plein. Ook de jeugd draagt zijn steentje bij met hun skatebord door het bevuilen van de ingang van de fietskelder. Ook de graffiti was na een paar weken aan het bladderen. Ook zou ik graag zien dat de uitbaters van de eetzaakjes regelmatig het plein opruimen. Zij verdienen er hun geld mee, laten de boel de boel. Dat de bevolking zich er niet aan stoort is een uiting van asociaal gedrag. Soms denk ik, ik zou wel eens willen kijken hoe het er thuis bijstaat bij deze ensen. Het racen van scooters en brommers op een plein zie ik ook niet zitten. Je kunt ze ook aan de achterkant van het spoor door laten rijden. Je zult wel denken "Ad ge moet nie zo zeveren", maar helaas is het geen bewijs van goed gedrag naar de bezoekers uit andere landen en steden. Eindhoven wil overal voorop staan. Alles moet groter en hoger zodat ze over de rotzooi heen kijken. En dat lukt niet alleen door het vervangen van stenen die na een paar maanden weer als een muziekorgel onder je fiets doorrollen, en door bomen te planten op 100 meter hoog.