EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

15088

Bijdrager:

Jaar:

1952

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Verenigingen

Onderwerp 2.:

Jeugdorganisaties / Scouting

Onderwerp 3.:

KAJ St Trudo

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
K.A.J. St Trudo

Beschrijving

De K.A.J. St Trudo uit Strijp. Op de foto staan: Gerard Peters met vlag, Piet v.d. Heijden, Piet Smits, Evert Henselman, Willy Meewis, Tiny van Gemert, Antoon Mandigers, Christ Mandigers, Toon Bosch. Wie weet er iets meer van?


Geplaatst op

22-02-2008

Reacties:

Datum: 22-02-2008
Naam: Jan Toirkens  
img

Beide jongens van Mandigers uit de Strijpsestraat, evenals Tiny van Gemert.


Datum: 02-03-2008
Naam: M. Van Gemert  
img

Op de foto rechtsonder zit Wim van Dijk, hij was melkboer en ging met een handkar door Strijp en verkocht losse melk. Zuivelhandel Het Haantje was van zijn vader. Het waren ook allebei gildebroeders.


Datum: 02-12-2008
Naam: R.Bax Olfers  
img

Hallo Tiny van Gemert. Je zult wel raar opkijken van dit berichtje. Ik ben Ria Olfers van Bakker Olfers, ook uit de Strijpsestraat. Ik herken wel een paar jongens van Dijk, Antoon Mandigers en jou en je broer of neef! Wat een tijd geleden! Ik heb verschillende foto's van jou gezien. Erg leuk! Ik heb een vraag, ik ben op zoek naar een foto van onze winkel aan de Strijpsestraat. Wij hebben daar geen foto van en dat is zo jammer. De zaak is toen afgebroken. Ik heb alleen een foto van het huis van onze buren Van der Made-Verbeek en dan zie je dat ons pand is afgebroken. Het zou toch kunnen dat iemand in jullie familie toevallig een foto van de Strijpsestraat heeft en dat daar onze winkel opstaat. Je weet maar nooit! Ik zou er heel erg blij mee zijn. De foto's die hier ook opstaan van Bakkerij Bax, die is van mijn man Bram zijn thuis. Ik wacht maar af. Misschien heb ik nog eens geluk.