EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

14545

Bijdrager:

Jaar:

1955

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

423 Barrier

Straat:

Barrierweg

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Kleuter- / Fröbelscholen

Onderwerp 3.:

Woensel, Ks Pastoor van Ars

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Toneelvoorstelling kleuterschool Barrierweg

Beschrijving

Dit is een toneelvoorstelling van Sneeuwwitje en de zeven Dwergen uit 1955, ook op de Barrierweg. Zoals je ziet veel meisjes en ik was een van de weinige jongens. Ik had de dubbelrol jager en kabouter. Verder herinner ik me: Loesje Vermeer, Mario de Rode, Albert Sanen (overleden), ? Verspaget, Rudi van de Wiel, ? van der Schoot. Graag hoor ik van mensen die zichzelf of andere herkennen op deze foto!


Geplaatst op

20-12-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 10-10-2011
Naam: Ine Beckmann  
img

Op de 1e rij in het midden, met de muts met veer, staat mijn broer, niet Mario de Rode maar Marry (toen zijn naam) nu heet hij Marcus van Roode. Hij was de prins en het meisje dat prinses speelde was volgens mij een meisje ... Vermeulen. Ik ben naar dit toneelstuk wezen kijken, ik zat twee klassen hoger op dezelfde school. Ik herinner me nog de zin die m'n broer moest zeggen: ik ben de prins uit wolkenland en kom je vragen om je hand. Ik heb ook nog een foto waarop hij met de prinses staat. Het jaartal 1955 lijkt me iets te laat, hij moet 5 of hoogstens 6 jaar geweest zijn, dat betekent 1953 of 1954.


Datum: 20-11-2012
Naam: A.van Eijck  
img

Volgens mij was het meisje dat prinsesje speelde Ineke Meulenbroek(s).


Datum: 03-08-2015
Naam: Ina van Meulebroeck  
img

Deze foto heb ik niet meer, maar ik heb ook nog wat andere foto's van ons optreden. Ik was toen Sneeuwwitje. Volgens mij is linksonder het laatste meisje Marjo Tielens. Heel erg leuk om die foto's met informatie weer eens goed te bekijken en te lezen en natuurlijk de herinneringen weer op te vissen.