Fotonr.: 12093
Bijdrager Rob Vis
Jaar: 1963
Locatie 1.:Strijp |623 Lievendaal |Simon van Leeuwenstraat

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Speelplaats omgeving Noord-Brabantlaan

Beschrijving Deze foto toont een speelplaats in de omgeving van de Noord-Brabantlaan. De exacte locatie weet ik niet zeker. Op de foto mijn vader die mij ondersteuning geeft en mijn oudere broer.
Geplaatst op 11-06-2007
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 12-06-2007
Naam: Rikie van Hirsel img

Kan het zijn, dat dit het speeltuintje in de Simon van Leeuwenstraat is???


Datum: 13-06-2007
Naam: Rob Vis img

Rikie, bedankt! Ik zie het nu ook. Volgens mij staat daar tegenover nu de sporthal. Volgens mij rechts stond de CNS Loeffstraat, lagere school.


Datum: 13-06-2007
Naam: Rikie van Hirsel img

Klopt helemaal! Ik kwam er niet vaak, maar ik vond het wel een gezellig speelplaatsje. De eindhalte van lijn E staat er net niet meer op. Wij gingen altijd met lijn A (polynormwoningen), maar als we die misten, konden we vaak nog wel met lijn E mee.


Datum: 24-02-2008
Naam: Marianne Gersli-Hilt img

Leuk om dit weer eens te zien, bedankt. Elke morgen voor het naar school gaan (CNS Loeffstraat) speelde ik in daar toen. De rubber tegels die volgden waren zachter aan de armen en benen.


Datum: 30-03-2008
Naam: Lies Westerhof-Vos img

De huizen waar je tegen aan kijkt is waarschijnlijk de Sprenger van Eycklaan. Stond dat Speeltuintje dan aan de Simon van Leeuwenstraat? Ik woon al 42 jaar in de Loeffstraat maar herken toch duidelijk de huizen van de Airt woningen. Je hebt twee speeltuintjes. Eén aan de Simon van Leeuwenstraat en een aan achter de Sprenger van Eycklaan. Maar of dat toen al was weet ik niet meer.


Datum: 30-09-2009
Naam: Tjerk (Sjerrie) de Jonge img

Dit moet inderdaad het speeltuintje in de Simon van Leeuwenstraat zijn, ik woonde daar en herken de paddestoelen. Achter de heg was vroeger de boerderij (afgebrande) van Faassen.