EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

11956

Bijdrager:

Jaar:

2007

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

616 Strijp S

Straat:

Glaslaan

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
De Glaslaan nu.

Beschrijving

De Glaslaan anno 2007. Voor de vangrail loopt de busbaan. En als je dan denkt wat er allemaal weg is. De dokters, wijkverpleging, kantine op SWW, Icoma op SYY (vroeger kartonnage) en natuurlijk de 'glashut'. Nog maar twee keer Philips te zien, op gebouw SFJ en op de Portiersloge. (Al behoort de bewaking al lang niet meer tot het Philipspersoneel.)


Geplaatst op

31-05-2007

Reacties:

Datum: 20-10-2008
Naam: Leo Pelzer  

Hennie, hier maak je toch een vergissing t.a.v. je opmerking over de bewaking. Tot en met 2008 behoorde de bewaking bij Philips. Echter werd dit aangevuld door personeel van derden. Helaas moesten de Philips-mensen ook het uniform gaan dragen van de particuliere beveiligingsorganisatie die op dat moment zijn diensten aanbood. Dit heeft men nog geprobeerd tegen te houden, maar de heren van de leiding dachten daar anders over. Hierdoor dachten veel medewerkers dat er geen Philips-bewakers meer waren. Ik kan het weten. Ben zelf 35 jaar tot eind 2007 bij de Philips-beveiliging geweest.


Datum: 18-09-2009
Naam: P. Graus  
img

Helaas, over een paar jaar zal er nergens op Strijp-I meer een Philips-lichtreclame te zien zijn. Op de foto zien we wel nog gebouw SX, waar het voormalige Philips VCM (Video Camera Modules) en Philips CSI (Communicatie, Security en Imaging) zijn ondergebracht. Nu als onderdeel van Bosch Security Systems BV.