EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

11334

Bijdrager:

Jaar:

2007

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Wielrennen

Onderwerp 3.:

Overig Wielrennen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
NK tijdrijden op de weg voor tandems

Beschrijving

Jacco Tettelaar (Maassluis) en Alfred Stelleman (Eindhoven) zijn op 22 april in Horst Nederlands kampioen tijdrijden op de weg geworden. Alfred Stelleman (Rechts op de foto) heeft ook in een eerder stadium de gouden medaille gewonnen op de paralympics in Barcelona.


Geplaatst op

27-04-2007

Reacties:

Datum: 29-04-2007
Naam: Jo Franse  
img

Op 29 december 2006 werden in het Sportpaleis te Alkmaar de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen gehouden. Ook hier deden Alfred Stelleman en zijn voorrijder Jaco Tettelaar mee aan de 1 km tijdrit en de 4 km achtervolging voor tandems. In beide wedstrijden eindigden ze als eerste, waardoor ze ook bij deze twee onderdelen het goud pakten. Nu op naar de paralympics in China?
Dit gouden koppel moet dat kunnen.


Datum: 03-02-2010
Naam: Wim Roxs  
img

Toeval, maar ook mooi, om via via, en Jo Franse weet hier van, een foto tegen te komen van Alfred Stelleman, de zoon van Frits Stelleman, met wie ik in mijn jeugdjaren bevriend was. Ik zie toch wel enigszins gelijkenis ook met zijn vader. Fantastische sportprestaties zet Alfred toch maar neer, ook met een beperkt zichtsvermogen, en natuurlijk met de steun van zijn voorrijder. Proficiat met het behalen van jullie sportmedailles.