Fotonr.: 37001
Bijdrager Hans Michels
Jaar: 1961
Locatie 1.:Tongelre |312 Lakerlopen |Tongelresestraat
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Lagere Scholen / Basisonderwijs |Tongelre, St Stanislausschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

St. Stanislausschool, klas 5, 1960-1961

Beschrijving Deze foto is van de St. Stanislausschool aan de Tongelresestraat 150. Dat was de "nieuwe school" van de twee tegen elkaar gebouwde lagere scholen. Ik zat van 1956 t/m 1962 op deze school. Deze foto is van klas 5 en is gemaakt in 1961. Op de achtergrond een klaslokaal van de "ouwe" school en links de nu verdwenen hoofdingang van de nieuwe school.

Hieronder volgen bijna alle namen, steeds van links naar rechts.

Bovenste rij: Kees Vervoort, Eugène Jansen, Arie Vlassak, Theo Kulik, Roland Muller, Marcel Ligtvoet, Jan Westerlaken(?), Wim Batenburg, Karel Heeren.

Tweede rij van boven: ?, Tom Verdijk, Jos de Lauré, Hans Michels, Robbie Ligtvoet, Tom Botden, Paul Wolfswinkel, Henri van Raaij, Frans Rekelhof.

Tweede rij van onder: Tonnie v.d. Linde(n)?, Luuk Dirkx, meneer De Ruijter, Walter van Balen, Wim C. Jansen, Paul de Pon, Theo van de Koevering, Wim A. Jansen, Jo van Gemert.

Onderste rij: Piet de Brouwer, W. van Buul, Hennie van de Goor, Johan of Jan Naus, Geert Wouters, Henk Joosten, Harrie Jansen.

Ik heb alle gezichten op deze foto vergeleken met de foto's van de voorgaande schooljaren (klassen 1 t/m 4 op de foto's 37002, 30739, 30781 en 30740) en het laatste schooljaar (klas 6 op foto 30741). Dan blijven er drie twijfelgevallen over. Zie de vraagtekens. Het gaat om de derde van rechts op de bovenste rij, om de eerste van links op de tweede rij van boven en de eerste van links op de tweede rij van onder. Aanvullingen zijn dus welkom.

Deze foto ontbrak in mijn eigen reeks klassenfoto's. Ik bedank Eugène Jansen, die me op mijn verzoek deze foto toestuurde.


Geplaatst op 11-08-2016
Email bijdrager img