Fotonr.: 15094
Bijdrager Joep Sauter
Jaar: 1948
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Stationsplein
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Bijzonder Onderwijs / Pensionaten |Pensionaat, Eikenburg

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Perron, Station Eindhoven, schoolreisje

Beschrijving 5e klas Pensionaat Eikenburg voor vertrek naar Amsterdam, Volendam en Marken. Iets rechts van het midden 2e rij, donker jasje en wit bloesje, Joep Sauter.
Geplaatst op 23-02-2008

Reacties

Datum: 21-02-2010
Naam: Emile Hensen img

Opmerkelijk hoeveel scheidingen aan de linkerkant. Tenzij de foto spiegelverkeerd is geplaatst. De broeder rechts op de foto is Designatus, ofwel Hubertus Sterk.


Datum: 21-02-2010
Naam: Gerard de Beurs img

Aan de sluiting van de jasjes (knopen rechts en knoopsgaten links) is deze foto goed geplaatst en niet spiegel verkeerd.


Datum: 14-01-2013
Naam: Wim Coolen img

Ik herinner deze Eikenburg schoolreis nog heel goed. Een achttal stadsbussen bracht ons 's morgensvroeg naar het station. Links van het station door een poort kwamen we op het perron. De gereserveerde trein bracht ons naar Alkmaar, met de bus naar Volendam en met de boot naar Marken. Op de boot was een jongen die zijn fototoestel opende om zijn gemaakte foto's te zien. Waar en hoe we gegeten hebben kan ik me niet meer herinneren. Ik heb toen ook een fotorolletje vol geknipt ... 8 foto's. Hoop deze nog eens "tegen te komen". Broeder Designatus was ook broeder econoom.