Fotonr.: 36393
Bijdrager Bert van Herk
Jaar: 2015
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Markt

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Markt

Beschrijving
Geplaatst op 13-11-2015
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 13-11-2015
Naam: Hans Vlemmings img

Zooooooooooooooo lelijk.


Datum: 13-11-2015
Naam: Wim Roxs img

Wat is er nou zo lelijk hier? Zo vind je toch in iedere grotere stad een centraal plein, met gevels, gevuld met ruime terrassen? Wat is er mis mee, Hans?


Datum: 14-11-2015
Naam: Hans Vlemmings img

Te nieuw, ga eens in Den Bosch kijken of in België, dan zie je het verschil. In Eindhoven hebben ze alles maar dan ook alles afgebroken.


Datum: 16-11-2015
Naam: Bert van Herk img

Rechts boven staat jaartal onbekend, dat moet zijn 2015.
Maar Hans, je hebt gelijk, alles wat ouder is dan +/- 50 jaar wordt in Eindhoven omgekieperd. Daar erger ik mij als rasechte Eindhovenaar ook om. Er komt een koperen tegel voor terug, zie oude stadhuis.
Ikzelf vertoef ook graag in Den Bosch, is maar 20 min rijden, en dan zie je een mooie stad, gezellige terrasjes en een prachtig uitzicht, vooral in de binnenstraatjes, en veel gezelliger winkelen, zegt mijn vrouw. Maar ja, van die projectontwikkelaars win je niet, het gaat om geld, en wat ze daar voor moeten omgooien is voor hun niet belangrijk, muntjes moeten ze hebben. Ik zou wel eens willen weten wat de leegstand is in al die supergebouwen. Maar ja, als je toch in Eindhoven winkelt dan smaakt op zo'n terrasje een pilsje ook wel. Eindhoven zal het wat dat betreft nooit leren.


Datum: 16-11-2015
Naam: Wim Roxs img

De 2 gebouwen rechts : Café Centraal en De Wildeman, zijn in ieder geval overeind gebleven. Ze staan er al lang, en de gevels zijn mooi gereinigd.