Fotonr.: 34258
Bijdrager Sjef van Eijk
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Kleuter- / Fröbelscholen |Centrum, Ks Jan van Lieshoutstraat

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Kleuterschool Jan van Lieshoutstraat Klas 1, groep II

Beschrijving In de periode 1950 - 1957 was Nell Welten uit Someren werkzaam op deze school. Bij haar afscheid werd ze verrast met een fotoalbum met daarin foto's uit de genoemde periode. Niet alleen klassenfoto's maar ook opnames van kinderen aan het werk in de klas, bij toneeluitvoeringen en kiekjes 'van thuis'. Het album werd ook voorzien van de handtekeningen van ouders en kinderen.



Van deze foto zijn helaas geen namen of jaartal bekend. De afgebeelde klas stond onder leiding van zuster Beatrice.



Juffrouw Nell hoort graag van haar oud-leerlingen maar heeft helaas geen internet tot haar beschikking. U kunt via mijn e-mail adres reageren, ik geef e.e.a. met plezier door.
Geplaatst op 29-08-2013
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 09-07-2007
Naam: Netty Lamers img

Heel leuk om mezelf en mijn oude klasgenootjes weer terug te zien. Met scheve pony is Netty Lamers, dochter van de groenteboer uit de Jan van Lieshoutstraat. Ik heb heel goede herinneringen aan velen van jullie en in het bijzonder aan de tweeling Heuvelmans.


Datum: 01-08-2007
Naam: Uco Egmond img

Leuke foto Peter, werkte jouw vader vroeger niet bij Witteveen en had je een broer die Leo heette?


Datum: 30-09-2007
Naam: Truus van Rooij-Sanders. img

Op deze foto herken ik nog wel een paar kinderen Kitty van Vliet, José van Teeffelen? Marloes Dückers, Fransje Allers, Rosita Peters en natuurlijk Nettie Lamers die al vanaf die tijd mijn vriendin is.


Datum: 12-10-2009
Naam: Truus van Rooij-Sanders img

Het meisje met de witte strik op de onderste rij is denk ik Wilma Beijer en het meisje schuin boven haar op de tweede rij is Gitta Hink uit de Heilige Geeststraat. Haar vader handelde volgens mij in aardappelen. Het meisje derde rij naast de zuster is volgens mij Wilma van Agt maar daar ben ik niet helemaal zeker van.


Datum: 23-12-2012
Naam: Mieke Taphorn img

Kitty van Vliet woonde aan de Prins Hendrikstraat en was ook eens mijn klasgenote . Verder zie ik veel bekende gezichten. Fijne Feestdagen.


Datum: 05-09-2013
Naam: Truus van Rooij-Sanders. img

Eerste rij, derde van links Rosita Peeters, tweede rij, derde van links Fransje Allers. Naast hem Gitta Hink. Tweede rij, derde van rechts Nettie Lamers. Derde rij, derde van links Marloes Dückers, op dezelfde rij, tweede van rechts José van Teeffelen. Vierde rij, tweede van links Kitty van Vliet.


Datum: 06-09-2013
Naam: Truus van Rooij-Sanders. img

Op de eerste rij vijfde van links Wilma Beijer.