Fotonr.: 29237
Bijdrager Zr Gerhardo
Locatie 1.:Woensel |521 Kerkdorp Acht |IJsselstraat
Onderwerp.: Religie |Katholieke Kerken |Woensel, St Antonius Abt

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

1e communie in de St Antonius Abt

Beschrijving Viering van de 1e communie in de kerk van St Antonius Abt in Acht. Op de foto zou o.a. Karin Roestenburg staan.
Geplaatst op 12-09-2011

Reacties

Datum: 24-05-2012
Naam: Peter Dijkmans img

Wat een bijzondere foto. Als het de klas van Karin Roestenburg is, dan moet ik er ook bij staan/zitten. Maar om eerlijk te zijn, ik herken niemand meer op de foto. Ik zat destijds ook bij Karin in de klas. De communie was in de tweede klas (nu groep 4 basisschool). Verdere namen uit deze klas waren Sander Vogels, Erik Steenbakkers, Ad en Corrie van Kemenade, Stan van Vroenhoven (1e rij, 2e van links?) enz.


Datum: 19-08-2012
Naam: Stan van Vroenhoven img

Wat leuk dat je zo'n foto nog terugvind op het internet. En dan kom je nog een reactie van een oud klasgenoot tegen waarvan ik me wel eens van heb afgevraagd hoe het daar toch mee zou zijn. Eigenlijk zou een reünie toch wel heel leuk zijn van alle leerlingen waar je gedurende de lagere schooltijd bij in de klas hebt gezeten.
Deze foto is inderdaad van de communie in het jaar 1968 (als ik het goed heb). Op de eerste rij van links naar rechts zit; Evert Oerlemans, Stan van Vroenhoven, Theo Rovers, Sylvia van Gestel, Karin Roestenburg, Marie-Louise Verdonk.
In de 2e rij herken ik de eerste 2 meisjes van links naar rechts: Hariette Sleutjes en Karin van Nistelrode. Op de achterste rij zit Eric Steenbakkers met zijn blonde haren. Verder weet ik nog behoorlijk wat namen die in deze klas zaten echter ik herken ze niet op de foto. Tiny Langenberg, Hans Vogels, Peter Dijkmans, Pieter Dekkers, Arie v.d. Kerkhof, Ad en Corrie van Kemenade, Willeke Brands, Carina Teurlinks, Bea Egelmeers, Corina Senders, Sander van Vught, Jouke v.d. Meijden, Peter van Eerd, Regina Raats, Ingrid Sprankenis, Annemieke van Kemenade en onze onderwijzeres in groep 4 (2e klas)was toen juffrouw Karrenbrok.


Datum: 21-09-2012
Naam: Marie-Louise Verdonk img

Prachtig aandenken. Dank hiervoor. Maar je hebt me niet herkend hè, Stan?
Op de 1e rij helemaal rechts, met witte muts, dat is Ingrid Sprankenis.
Ik zit 3e rij helemaal links met die witte jas.
Nog wat aanvullingen:
2e rij van links: na Harriët en Karin zit Jouke vd Meyden.
3e rij van links: Marie-Louise Verdonk, Ine Sleutjes, Corrie van Kemenade en daar rechtsachter zie je Sander van Vught.
4e rij van links: Annemieke van Oers, Erik Steenbakkers, Bea Egelmeers

Groeten aan jullie allemaal.


Datum: 22-09-2012
Naam: Stan van Vroenhoven img

Hoi Marie-Louise, leuk dat je reageert. Samen komen tot de gehele klas. Ik was Annemieke van Oers vergeten en nu bedenk ik dat ook Erna Schouten bij ons in de klas zat. Zouden we ze nu allemaal genoemd hebben?


Datum: 14-09-2013
Naam: Karin van Nistelrode img

Wat leuk! Ben ik even mijn naam aan het googelen, kom ik zomaar deze leuke foto tegen. Moesten we eigenlijk nog een keer doen, als vijftigers allemaal op dezelfde plek in de kerk gaan zitten en de foto opsturen naar Eindhoven in beeld :-)
En een reünie zou ik best leuk vinden, kijken of we elkaar nog herkennen. Groet aan iedereen!