Fotonr.: 27069
Bijdrager Sjef van Eijk
Jaar: 1963
Locatie 1.:Strijp |614 Schouwbroek |St Trudostraat
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Lagere Scholen / Basisonderwijs |Strijp, St Josephschool / St Trudoschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

3e klas lagere school St. Trudo

Beschrijving Mr. Gijsberts, rechts, had de leiding over deze Strijpse groep jongens.

De namen, van links naar rechts, voor zover ze mij nog bekend zijn, en mogelijk met een andere schrijfwijze:

Knielend: Willem v.d. Aarsen, ?, Mari ?, Wout Tielemans, Jean van Hout, ?.

Zittend: Huub Hurks, Frans Veneman, André Hoovers, Bert van den Berg (niet  'de burgemeester van Strijp'!), Harrie van Lippen, John Kok, Kees van Osch, Rini van Zon, Harrie Braat, Johan Merks, Jack van Hout, Cor Kuipers.

Eerste rij staand: Henk v.d. Putten, ?, Harrie Rombouts, Wim Steerneman, Gerard Vugts, Jopie Bruins, Wiljo Boelens, Stan Nootenboom, Henk Looymans, Kees van Bekhoven, Henk Dankers, Sjef Kollau en Wim v.d. Sommen.

Laatste rij staand: Chris Rompa, Maarten v.d. Velden, Kees van Vroonhoven, Nico Arts (onze stadsarcheoloog), Rudi v.d. Pas (van de schoenmaker uit de Kerkakkerstraat), Hennie Witteboer, Sjef van Eijk, Aad Akkermans, Ries den Otter, Hans Willems.
Geplaatst op 31-01-2011
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 05-10-2011
Naam: Debbie Werrens img

Wim v.d. Sommen, die naam herken ik van vroeger! Volgens mij ging mijn vader (Chef Werrens) met hem om. Ik meen me te herinneren dat hij 'n zwembad in zijn tuin had en wij mochten daar altijd zwemmen. Wim, als je ook hier komt op de site zou ik graag dingen over papa van je willen horen.


Datum: 02-10-2012
Naam: Rini van Zon img

Het vraagteken ? tussen Kees van Osch en Harrie Braat ben ik "Rini van Zon' , toen woonachtig in de Botterstraat 11, maar al weer 38 jaar in Best. Ik ben deze jongens op de foto nog niet vergeten. Ik had toen veel omgang met Huubke Hurks en Willem van de Aarsen (slagerij in de Schootsestraat); deze jongens zijn toen helaas veel te vroeg overleden. Van Huub kan ik me nog herinneren dat deze met messteken om het leven moet zijn gekomen rond 1970. We hadden toen veel voetbalplezier in de "Bimt" en bij Brabantia.


Datum: 12-07-2017
Naam: Hennie van den Wittenboer img

Kom toevallig deze foto tegen en zie bij het verslag van Rini van Zon de naam van Huub Hurks. Die is inderdaad in 1970 overleden en de dag voordat hij stierf was ik nog bij hem. Hij is jaren mijn beste vriend geweest, samen met Wies v/d Broek en ook Aad Akkermans. Toen Huub overleed was ik met mijn ouders net verhuisd naar Woensel, waar ik nu nog steeds woon. Ik ken nog vele namen maar Rini kan ik me niet meer herinneren. Prachtige tijd, kan er nog uren over doorgaan.