Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 26031
Bijdrager Gerard van de Vorle
Jaar: 1957
Onderwerp.: Sport |Voetbal |EVV Eindhoven

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

voetbalclub

Beschrijving Deze foto is van een voetbalclub uit Eindhoven uit de jaren 50 .Ik weet niet welke vereniging het was. Ik herken alleen Lambert Hoffman. Die heeft bij WVVZ, Philipswijk en Unitas gevoetbald.

Wie weet meer van dit elftal?
Geplaatst op 04-11-2010

Reacties

Datum: 04-11-2010
Naam: Willy van den Akker

Dit is een Elftal van EVV Eindhoven.
De doelman is mijn broer Cor van den Akker. Er zijn wel bekende gezichten die ik herken maar namen ??
Hier zijn wel enkele mannen bij die uit Stratum komen.
Cor heeft ook nog in het eerste van Eindhoven staan te keepen. Maar ook bij RPC en De Valk. Ook was hij keeper bij de handbalclub Stratum Meteoor.Voor mij is dit een zeer mooie foto mede doordat Cor vandaag 84 jaar wordt.


Datum: 05-11-2010
Naam: Gerard van de Vorle

Cor van harte gefeliciteerd met je verjaardag Toch ook een vraagje heb jullie ook in de Pastoriestaat gewoond?


Datum: 05-11-2010
Naam: Willy van den Aklker img

Beste Gerard van de Vorle. Nee daar hebben wij nooit gewoond. Wij zijn rasechte Stratummers en woonden in de Seringenstraat waar onze ouders vanaf 1924 een slagerij en een kruidenierswinkel hadden.  Wij bezorgden toen wel in heel Eindhoven nog de boodschappen en vlees met de transportfiets bij de klanten aan huis. Ook kwamen wij in de Pastoriestraat en misschien doet de reclame op de manden U nog ergens hier aan herinneren. Nog bedankt voor de felicitatie aan mijn broer Cor en zal dit zeker overbrengen aan hem..


Datum: 05-11-2010
Naam: Dre Rennenberg img

In het midden herken ik Pietje Leijten. Een technisch bekwame voetballer. Cor van den Akker 84 jaar! Dat is een felicitatie waard Willy. Hij was een groot Sportman. Samen met hem en Pietje heb ik nog bij de KAJ van de Gerardus-Majella gevoetbald. Met Cor nog bij RPC en de beroepsbrandweer Eindhoven, waar hij als gastkeeper optrad.
Mooie tijden waren het waarin de mensen elkaar toch iets beter begrepen en meer tijd voor elkaar hadden dan nu. Nu rest alleen nog maar een kostbare herinnering die we zeker gaande moeten houden. En wat dacht jij van ons beiden bij het Stratumsmannenkoor?


Datum: 26-03-2012
Naam: Harry van den Heuvel img

Dre, leuke reactie. Ik ben jaren naar het "Zoldertje" wezen dansen met ook een kajotter uit Gestel. Ik weet dat Cor v.d.Akker, naar ik meen al lang in Limburg wonend en bekend schilder, ook enige jaren bij Veloc heeft gekeept en wij als "Veloclui" het erg vonden dat hij, in de tijd van Wim van Camfort en Louis Deeben, naar de Valk ging.


Datum: 26-03-2012
Naam: Willy van den Akker

Beste mensen, even laten weten dat mijn broer Cor van den Akker (85 jaar) onlangs op 14 maart 2012 te Geleen is overleden. Op 21 maart 2012 is Cor in het crematorium van Geleen gecremeerd. Hij laat voor ons heel mooie herinneringen na maar ook vooral zijn vele prachtige schilderijen die hij in al die jaren heeft gemaakt.


Datum: 26-03-2012
Naam: Dre Rennenberg img

Willy en verdere familie,
Ik lees nu van het overlijden van Cor. Alleen de herinneringen aan een fijn mens blijven voortbestaan. Ik begrijp maar al te goed wat dat voor jullie betekent. Op deze manier medeleven betuigen is wat afstandelijk. Ik hoop je graag nog eens te ontmoeten om je persoonlijk de hand te kunnen schudden. Veel sterkte.


Datum: 15-05-2012
Naam: Harry van den Heuvel img

Beste Dré Rennenberg, alsnog van harte met je Kon.onderscheiding, namens ook de KAJ en KWJ, kajottersclub en Zolderke.


Datum: 24-04-2014
Naam: Piet van de Kerkhof img

Zittend, tweede van rechts is Hans (Pet) van de Wildenberg