Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 23897
Bijdrager Wim Habraken
Jaar: 1965
Onderwerp.: Bedrijven / Industrie |Installatie- / Technische Bedrijven |Nolte / Stork / Strukton WorkSphere

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Nolte

Beschrijving Twee Eindhovense bedrijven genoemd in één foto: Elektrotechnische en Mechanische Industrie Nolte N.V. (bestaat niet meer als zelfstandig bedrijf) en DAF. De hoogwerker die op de DAF gemonteerd is werd gemaakt door Custers Hydraulica BV te Venray en werd ingezet voor onderhoud van de straatverlichting.
Geplaatst op 16-04-2010

Reacties

Datum: 16-04-2010
Naam: Tini van Rooij img

Deze afdeling, toen de afdeling Nettenbouw, later als aparte B.V Stork Infratechniek genaamd, is overgenomen door wegenbouwer Heijmans. Dit zal ongeveer in 2003 hebben plaatsgevonden. Klopt dat Gerard?


Datum: 16-04-2010
Naam: Tini van Rooij img

Het logo, dat de deuren van deze hoogwerker siert, is eind 1969 in gebruik genomen. De foto is dus van na die datum. Voor het oude logo zie foto 6822.


Datum: 18-04-2010
Naam: Gerard de Beurs img

Tini, Helemaal correct. 1991 is Nolte Buiteninstallaties BV overgenomen door Stork en zijn ze verder gegaan onder de naam: Stork Nolte infratechniek BV en later als Stork infratechniek BV in 2003 is Stork Infratechniek BV weer overgenomen door Heijmans en gaat nu onder de naam Heijmans Techniek en Mobiliteit BV de markt op. De vaste chauffeur van de hoogwerker op deze foto was Frits Raaijmakers. Dit was één van de weinige hoogwerkers waar het stuur links zat. De overigen hadden het stuur bijna allemaal rechts zitten. Dit voor de veiligheid van de chauffeur zodat ze bij het regelmatig in- en uitstappen niet steeds direct op de weg stonden.