Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 23839
Bijdrager Willie van Tilburg
Jaar: 1970
Onderwerp.: Sport |Voetbal |Zomeravondvoetbal

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

V.V. Technika Philips zomeravond voetbal

Beschrijving Staand van links naar rechts: Ad Smid, Henk Broere, ?? Pols, ???, Paul Bornickhof, ???, Lou van Diepen, Gerard Bazelmans, Ben van Os.
Zittend van links naar rechts : Jack Mekes, Nico Lebens, Walter v/d Nieuwenhof, Willie van Tilburg, Piet Jansen, Harrie Renders en ??? .
Geplaatst op 12-04-2010

Reacties

Datum: 13-04-2010
Naam: Martin Swinkels img

Pols heet met zijn voornaam Nico. Hij is een neef van mij. En het is niet Bornickhof maar Borninckhof. Beiden hebben nog bij VELOC gespeeld evenals Lau van Diepen. Met Lau van Diepen en Jack Mekes heb ik nog samengewerkt bij Philips Medical Systems in Best. Nico Lebens zie ik nog wekelijks bij de trainingen van PSV, alwaar wij het wel en wee van de club bespreken. De laatste tijd meer het wee dan de wel.


Datum: 14-04-2010
Naam: Rene van de Westelaken img

De laatste persoon zttend is Hennie Sanders. Van de jongeman links naast  L van Diepen weet ik de naam niet meer maar hij heeft ook jaren bij Philips Healthcare gewerkt. Als ik de goede persoon voor heb was hij doof, misschien een hulpmiddel om zijn naam te herinneren.


Datum: 28-03-2011
Naam: Paul Donders img

Heel veel bekende namen van Philips Machinefabriek Acht, voornamelijk werkend in gebouw AQ , we maakten toen bijna alles voor Philips Medical Systems