Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 23269
Bijdrager Irma van der Meulen
Onderwerp.: Bedrijven / Industrie |Installatie- / Technische Bedrijven |Volker & Co / KLIMA

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Willy Völker

Beschrijving Een foto van de zeer aimabele Heer Willy Völker. Hij woonde met zijn vrouw Tosca Völker-van Hapert in het witte huis aan de Kanaaldijk, foto 8990. Foto's van het bedrijf 17529 KLIMA en 9380 Völker en Co.
Geplaatst op 13-02-2010
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 19-05-2012
Naam: Harry Haerkens img

Heb Willy Völker als een van mijn prettigste werkgevers ooit ervaren. Zag hem bijna dagelijks in de jaren vijftig aan de Rogier v.d. Weijdenstraat 45, waar zich in één grote kantoorruimte nagenoeg alle afdelingen bevonden waaronder Hfd. inkoop: J.Vaessen en ass.Theo Vermeltfoort. Hfd. boekhouding: Noud van Melis . Hfd. loonadministratie: Adri Sars ass.Theo Valkenaars, die hem later opvolgde.
De teken-/ontwerp afdelingen o.l.v. onderdirecteur Ir.A.Oberholzer en zijn assissten Piet v.Nunen en Jan de Wit. Typekamer stond o.l.v. Tinneke. Dhr.Kockelkoren was projectleider van Völker centrale verwarming buitendienst met chef buitendienst: Wernars en de hfd.monteurs Cor Wijnen en Theo van Ingen. De dagelijkse werkplek van Willy Völker bevond zich aansluitend aan dit kantoor achter een doorzichtige grote wand samen Ir.O)berholzer en de personeelchefs: drs.Vliegenberg en zijn latere opvolger drs.Huisman.
Op dezelfde verdieping bevond zich nog het privékantoor van Willy Völker.
Aansluitend bevond zich het Klima bedrijfskantoor met de div. technische afdelingen van bedrijfsleider: Dhr.van Riet en afdelingschef Harry Wijnen en ass. Mossink, alsook afdeling Verkoop Klima o.l.v. Harry Bos die later in de directie van Klima werd opgenomen.
Wat mij van Willy Völker, naast zijn aimabel karakter en ondernemingsgeest, altijd is bijgebleven was de speciale manier waarop hij met altijd groene inkt zijn handtekeningen plaatste onder de vele uitgaande brieven aan het eind van iedere werkdag.