Fotonr.: 22170
Bijdrager Therese Sauter-Roijers
Jaar: 2009
Locatie 1.:Stratum |216 Bloemenplein |Leenderweg
Onderwerp.: Verenigingen |Buurtverenigingen / Buurtactiviteiten |Reunie, Bloemenbuurt

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Reünie Bloemenbuurt Noord

Beschrijving Op verzoek van de Stichting Bewonersbelangen Bloemenbuurt Noord heeft Stichting Eindhoven in Beeld 8 november j.l. een presentatie gehouden in Musis Sacrum op de Leenderweg. Veel Stratummers waren gekomen om naar de hun herkenbare beelden van lang of kort geleden te komen kijken. Al snel kwamen de verhalen en herinneringen los.
Geplaatst op 10-11-2009

Reacties

Datum: 12-11-2009
Naam: Ad Pluijm img

Er worden toch stiekem veel reunie's gehouden van ouwe woonwijken valt mij op, was dat vroeger ook zo of ligt het toch aan de digitale snelweg, want E.i.B. is er ook vaak bij.


Datum: 12-11-2009
Naam: Thérèse Sauter-Roijers

Even voor de duidelijkheid, dit was geen reünie maar een evenement voor de huidige bewoners. Hieronder waren echter wel een aantal die al vele jaren in de buurt wonen.


Datum: 13-11-2009
Naam: Gerrie Teunis-Sanders img

Klopt helemaal Thérèse, het was "een nostalgische fotomiddag". Georganiseeerd voor alle bewoners van Bloemenbuurt Noord en Joriskwartier,Heistraat en omgeving. Mede dankzij jullie presentatie is het voor alle aanwezigen een zeer geslaagde middag geweest die zeker voor herhaling vatbaar is. Heel leuk om een foto van deze middag op jullie site te zien.