Fotonr.: 22002
Bijdrager Ben van der Velden
Jaar: 1980
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Demer

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Rarekiek

Beschrijving ik denk dat het rond 1980 was maar kan ook eerder geweest zijn. Dit is op de Demer.
Geplaatst op 28-10-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 28-10-2009
Naam: Hans Vervoort img

Nu ik hem hier hier weer zie kan ik mij deze sandwich-man wel herinneren, hij was een regelmatige verschijning in de binnenstad. Wie ging er schuil tussen die borden?


Datum: 28-10-2009
Naam: Ben van der Velden img

Dat zou ik nu ook wel willen weten, ik heb de foto gemaakt en lang in een doos bewaard.


Datum: 28-10-2009
Naam: Marijke de Groot-Thijssen img

Volgens mij is dit dezelfde persoon als die vroeger met een ezel door de stad liep, inderdaad uitgedost als Charlie Chaplin, met bolhoed en wandelstok. Momenteel is hij weer te bewonderen, meestal met zijn trommelspel vlak bij V & D. Hij is op hoge leeftijd nog steeds artiest en hij doet geen vlieg kwaad.


Datum: 28-10-2009
Naam: Hans van Melis img

Is dit tsarlie uit Tongelre?


Datum: 30-10-2009
Naam: Hans van Baars img

Volgens mij heeft hij eerst als suppoost gewerkt in een van de Eindhovense bioscopen, ik denk in de Cinema Parisien, in de vijftiger en zestiger jaren. Ik zie hem nog voor mij in een wijnrood uniformjasje en de gitzwarte haren gezalfd met exotische olien. In de pauze kwam hij dan ook rond met versnaperingen. Later heb ik hem inderdaad ook nog gezien in de binnenstad als sandwichman en verkleed als Charlie Chaplin.


Datum: 01-11-2010
Naam: Peter Kloostra img

Midden jaren negentig kwam ik weleens in de "Wilhelmien" op het Wilhelminaplein en daar heeft deze "snuiter", die Charlie werd genoemd, zijn kunstgebit in mijn glas bier gestopt op het moment dat ik gezellig met wat vrouwelijk schoon zat te kletsen. En een lol dat ie had toen ik mijn glas bier onachtzaam naar binnen wilde werken.....vroeg ie verdorie of ik geen pilsje voor hem wilde betalen.....wat ik uiteindelijk voor hem heb gedaan, met de mededeling dat ie in het vervolg zijn "tanden" in zijn mond hield. Ach het was eigenlijk best wel een aardig "menneke" maar hij had zo zijn streken.